Glamoröst Strandbröllop På Franska Rivieran

Vad tänker ni på när vi säger elopement på franska rivieran? Vi tänker på glamour, soliga dagar, strandhattar och en chic brudklänning. Med andra ord så tänker vi oss en variant på det elopement vi ska få se idag. Det finns såklart många olika sätt att planera ett bröllop på längs den välkända kustremsan, men inspireras man av det exklusiva hotellet Grand Hôtel du Cap Ferrat - ja, då kan ett bröllop se ut ungefär såhär.

Det är bröllopskoordinatorn Natalia från My Riviera Weddings som har satt ihop det här stylade elopementet. Inspirationen bakom fotograferingen kom från den naturliga skönhet som rivieran har att erbjuda och från dess fantastiska byggnader som kan ses längs hela kusten. Resultatet ser vi genom fotografen Sarah Stefanis bilder och det känns både avslappnat och chic. Längst ner i inlägget hittas dessutom en video från dagen, snyggt skapad av videograf Jino Agnelli, så missa inte den. Men först så spanar vi in bilderna!

elegant bröllop italien
ring bröllop

Vi måste börja med att kika på trycksakerna, de är så fint designade! Inbjudningskortet och schemat för dagen är tryckta med en ljust rosa bakgrund som lyfts av en mörk nyans av roséguld i text och kantlinje. Att kantlinjen dessutom är folierad och ger ifrån sig en snygg glans är så elegant.

elopement italien
bröllop klädsel sommar
bröllop kavaj kvinna
bröllop body klädsel

Den första klädseln som bruden bär är stilren men avslappnad. En chic baddräkt med en djupt blå kavaj över axlarna som hon matchar med en strandhatt. Vår favoritdetalj är örhängena i makramé som ger en mjuk känsla till looken.

elopement sommar italien
bröllop elopement
makramé örhängen
bröllop kimono

Åh, så snyggt! Det roliga med elopement är bland annat att man får mycket mer tid till fotograferingen jämfört med ett bröllop med gäster där man har ett schema att gå efter. Med ett elopement finns gott om tid till att utforska olika platser för porträtt, bära olika outfits och uttrycka sig på olika sätt.

kimono bröllop vit
kimono spets bröllop
håruppsättning bröllop
brudklänning bröllop sommar

När det är dags för solnedgången byter brudparet om till sina bröllopskläder och de är precis lika snygga som i sina avslappnade kläder. Ett bra avslut på den här fotograferingen.

bröllop brudbukett
ljus brudbukett rosa
brudbukett bröllop
brudklänning släp
håruppsättning bröllop

Wow! Ryggen på den här klänningen är underbar.

röd kostym bröllop

Vi avslutar inlägget med den fantastiska filmen. Hoppas ni blev inspirerade!

Bröllopkoordinator: My Riviera Weddings
fotograf: Sarah Stefani
Videograf: Jino Agnelli
Modeller: Gabriele & Jorge
Brudklänning: Flora Bridal sold at Martine Toledano Bridal Boutique in Nice along with headpiece
Makeup artist: Agnès Doussot
Florist: A Nos Racines
Trycksaker: Intricate Creations, London
Ringask: Voeu du Coeur
Ring: Cartier
Örhängen: Dior
Modeller: Gabriele Tevainyte & Federico Uribe
Strandaccessoarer: Made with Love by Natalia earrings