Ljuvlig Bröllopsinspiration Med Tyllkjol Från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

Inlägget innehåller annonslänkar


För inte så länge sedan var vår ljusbeiga tyllkjol från vårt varumärke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law ute på äventyr i vackert solnedgångsljus. Bakom kameran stod Olivia Henningsson som tog porträtt av paret Julia och Rasmus som var prydda med blomsterkreationer skapade av Blomstra by Emma.

De flesta bröllopsfotografer kommer föreslå att få ta med er som brudpar på en porträttrunda när solen håller på att gå ner. Det blir helt magiska bilder och det kan även vara skönt att få en liten break från festligheterna och få vara ensamma en liten stund. Om ni vet i förväg att ni kommer göra en fotografering i “golden hour”, så se till att era toastmasters / toastmadames är informerade om det så att de inte råkar lägga ett tal under denna tid. Man finns sidor där ni kan se i förväg när solen går ner en viss dag och plats, så ni kommer kunna planera schemat i tid.

tyllkjol beige Ellen Marie Bridal by Sisters in Law
brudbukett höstbröllop

Vi älskar både brudbuketten och blomsterkransen som så fint färgmatchar både med himlen och vår tyllkjol. Våra tyllkjolar finns att både köpa och hyra till bröllopet och vi kan i princip sy vilken färg som helst. Via www.ellenmariebridal.com syns det som ingår i vårt sortiment, men du kan också skriva direkt till oss på info@ellenmariebridal.com för en specialbeställning.

bröllopsinspiration bröllopsblogg
vit topp till brudkjol

Det är många som frågar vad för överdel de ska matcha en av vår tyllkjolar med. Vi har spetsbodies som går att beställa direkt via webbutiken och bor man i närheten av Umeå brukar vår designer Kristina sy upp en topp från grunden enligt brudens egna önskemål via Studio Sisters in Law. Men ofta går det att hitta jättefina toppar i vanliga butiker eller från andra brudvarumärken. Nedan hittar du några exempel som vi tycker är fina just nu.

Vit topp med organza, Gina Tricot
Vit topp, Kappahl

Vit topp, Kappahl

Brudtopp, By Malina

Brudtopp, By Malina

Tack Olivia och resten av teamet för underbara bilder med vår tyllkjol!