Stylat Elopement Med Bohemisk Touch I Solnedgången

Idag ska vi få ta del av ett stylat elopement med influenser som drar åt det bohemiska hållet. En klassisk solnedgångsfotografering på stranden är lika vacker varje gång! Solnedgången är en sådan tacksam tid att fotografera i då ljuset är alldeles mjukt och gyllene, en dröm för alla fotografer. Ofta när man fotar på dagen då solen lyser starkt så uppstår osmickrande skuggor och färgerna tycks poppa mindre. Det är mycket svårare att få till bra förutsättningar när solen står som högst. När den står som lägst, däremot - magi!

Fotografen Terra Ong har förstått grejen och satt ihop ett stylat elopement i det gyllene ljus som solen sista strålar ger. Det är romantiskt och intimt, men vi tycker även att det lekfulla i modellerna få komma fram. En riktigt bra kombination, helt enkelt. De brudpar som gift sig och fått sina bröllopsfoton levererade säger ofta att de är de lekfulla och intima fotona som ligger dem närmst om hjärtat. De autentiska minnena som fångats på foto och kan återupplevas gång på gång. Vi alla kan nog hålla med om att det känns roligare att få drömma till en kväll fylld av dans och skratt, än nervösa porträttfotograferingar framför kyrkan. Eller vad säger ni?

porträttfotografering+strand+solnedgång+bukett
porträttfotografering+strand+solnedgång+bröllop+klänning
porträttfotografering+strand+solnedgång+klänning
porträttfotografering+strand+solnedgång+klänning
porträttfotografering+strand+solnedgång+klänning+kostym

Så vacker brud! Klänningen från Gypsy Bride är underbar, men våra ögon dras även till den fantastiska buketten. Vi uppmanar till att leta runt efter olika typer av inspiration när det kommer till buketter, för det finns så många olika sätt att binda dem på. Den klassiska är en hårt bunden bukett som håller en rund form, men vi får ofta även se den lösare varianten. Den här är strukturerad men ändå livlig och vild, men framförallt så är det formen på den som fångar vår uppmärksamhet. Vi gillar starkt den ovala formen!

porträttfotografering+strand+solnedgång+klänning+bukett
porträttfotografering+strand+solnedgång+klänning+bukett
porträttfotografering+strand+solnedgång+klänning+bukett
porträttfotografering+strand+solnedgång+klänning

Fotograf: Terra Ong Photography
Klänning: Gypsy Bride
Plats: Antelope Island State Park
Florist: Olive and Sage Floral