Snötäckt Vinterbröllop I Bergen: Rachael + Benjamin

Inlägget innehåller adlinks

Idag ska vi få följa med Rachael och Benjamin till Schweiz och deras vintriga elopement. Eftersom att de älskar att åka skidor föll valet av destination på den världskända skidorten Zermatt. De tog med sig fotografen Larsen Photo Co på ett bröllopsäventyr upp på de snöiga bergen där de valde att utbyta löften och ringar. Vi har fått äran att dela dessa bilder med er idag!

vinterbröllop berg
first look bröllop
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop utomhus

Elopemets ger stor frihet att utforma dagen efter era egna tidsramar. Det finns endast få, eller inga, gäster att ta hänsyn till. Därför tog dagens brudpar god tid på sig att göra sig i ordning, promenera genom staden och slutligen ta sig upp på berget för att hitta en fin plats att gifta sig på. En lugn dag utan stress, precis så som ett bröllop ska vara. Allt handlar om att hitta det tempo som passar just er.

utomhusbröllop bergen
bröllop bergen vinter
vigsel i bergen
vinterbröllop utomhus
vinterbröllop vigsel

Jackor för kalla vinterbröllop:

vigsel utomhusbröllop
vigselbröllop löften
vigsel utomhus vinter

Med det berömda Matterhorn som backdrop sa Rachel och Benjamin ja till varandra och känslorna flödade. Så vacker plats att ha sin vigsel på!

känslosamt bröllop
modernt bröllop
bröllop ringar vigsel
vigsel kyss porträtt
vigsel bröllop
utomhusbröllop bukett
bröllop kostym
vinterbröllop bukett
bröllop vinter

Som avslut på dagen tog Rachael och Benjamin efter en tysk-schweizisk bröllopstradition som går ut på att såga ved. Genom att såga av en trästock tillsammans visar det nygifta brudparet att de kan övervinna allt tillsammans så länge de samarbetar. Att vara ett par handlar mycket om att jobba tillsammans för att få vardagen att gå ihop och den avsågade trästocken är en bra metafor för just det.

Det här får oss att tänka på andra traditioner som finns runtom i världen. Vi har koll på de svenska, men har ni läsare några favoriter från andra länder? Berätta gärna för oss i kommentarsfältet.

bröllop vinter

Vi tackar Benjamin och Rachael för att vi fått ta del av deras dag och önskar dem all lycka!

bröllop elopement

Fotograf: Larsen Photo Co