Bröllopsmässor 2020

Under hela våren bjuder mässor runt om i landet in till inspirerande dagar fulla med inspiration och tips om bröllopsplanering. I detta inlägg listar vi några av alla mässor som sker inom kort. Vill du tipsa oss om någon mer? Skriv till info@sistersinlaw.se så lägger vi till mässan i den här listan.


Bröllopsmässan på Grand Hotel

Stockholm 24-25 januari

Örebro 7 mars

Varje år öppnar Bröllopsmässan upp på Grand Hotel i Stockholm för att inspirera till bröllop. Träffa allt från bröllopskoordinator och bröllopsfotografer till att se på modevisningar med brudklänningar. Samma arrangörer bjuder även in till Bröllopsmässan i Örebro den 7 mars.


Bröllopsfabriken i Nääs Fabriker

Göteborg 1 februari

För andra året i rad bjuder Nääs Fabriker in till en härlig bröllopsmässa som de kallar Bröllopsfabriken. Mässan är gratis för alla besökare och vi på Sisters in Law vill inte missa denna härliga dag så vi bestämde oss för att delta som utställare.

Så om du bor i Göteborg eller bestämmer dig för att ta dig dit och till mässan den 1 februari 2020, så kom förbi och säg hej! Vi kommer att ha med oss våra bröllopsmagasin, kjolar och toppar från vår egen brudkollektion Ellen Marie Bridal by Sisters in Law, samt ha med oss våra bästa tips när man planerar bröllop. Kom fram och prata med oss och ställ alla de frågor ni kan tänkas ha inför bröllopet. Vi hjälper till att besvara dem efter bästa förmåga!

Vi ses!

Fotograf: The Flowershop

Fotograf: The Flowershop


Wedding fair SthLm

Stockholm 1 februari

Hos Venue 81 på Drottningsgatan 81 bjuder Wedding Fair STHLM in till 6:e upplagen av sin bröllopsmässa. Mässan är gratis för alla besökare som hälsas välkomna mellan 11-16.


Bröllopsfeber

Bröllopsfeber är Sveriges största bröllopsmässa och sker i tre städer under tre helger i februari. Denna mässa är perfekt att besöka om du vill kunna träffa så många leverantörer som möjligt inför bröllopet. Här finns något för alla!

Malmö 8-9 februari
Göteborg 15-16 februari
Stockholm 22-23 februari


Stora fest- och bröllopsmässan

Arrangeras av Eleganten i Sundsvall som bjuder in till mässa i både Sundsvall och Örnsköldsvik. Missa inte!

Sundsvall 1 februari - Läs mer om Sundsvalls mässa här.

Örnsköldsvik 23 februari - Läs mer om Ö-viks mässa här.


Bröllopsbrunch på Elite Hotel Mimer

Umeå 29 februari

För andra året i rad bjuder vi på Sisters in Law in till en bröllopsbrunch i vår hemstad Umeå. Bröllop är det härligaste vi vet, men vi vet också att det är något av det svåraste som finns att planera. Därför vill vi tillsammans med Elite samla våra bästa bröllospvänner som alla delar med sig av sin kunskap, sin inspiration och sina bästa tips under en Bröllopsbrunch signerad artonnittiosju på Elite Hotel Mimer. Det är begränsade platser, så se till att köpa din biljett så snart du kan för att säkra din plats.


Bröllopsmässa på Bjärsjölagårds Slott i Skåne

I hjärtat av Skåne bjuder Bjärsjölagårds Slott in brudpar till sin vackra miljö och den bröllopsmässa som går av stapeln den 29 februari. Fri entré och öppet mellan 10-14.

slott skåne bröllop mässa.jpg

Fest- och bröllopsmässa Sydost

Kalmar 5 april

Fest- och bröllopsmässa Sydost firar 10 år och bjuder in alla bröllopstokiga till Guldfågeln Arena den 5 april. Läs mer här.