Intimt bröllop med rustik touch

Det går att få ett vackert, stämningsfullt och minnesvärt bröllop utan att behöva spara ihop pengar i hela sitt vuxna liv. Att ha ett litet och intimt bröllop betyder inte att ni inte kan ha en storslagen fest, snarare motsatsen! Med en kortare gästlista lämnas utrymme i budgeten för att lyxa till det lite extra när det kommer till middagen, kanske unna sig en fotograf som är med under hela dagen eller lägga lite extra pengar på lokalen. Idag är vi inbjudna att inspireras av Rachel och Emilys bröllop som ägde rum i januari 2018, Austin.

I kapellet Dulcinea sa de båda brudarna ja till varandra. Med ett gästantal på 25 personer var dagens firande reserverat för endast de närmsta, vilket märktes på den intima stämningen. Lokalen är - tro det eller ej - gratis att hyra, det enda som tillkommer är potentiell rekvisita du behöver för din tillställning. I det här fallet stolar, högtalare och annat smått som hör ett bröllop till. Bilderna från Nikk Nguyen är bevis på att ett bröllop kan vara vackert och lyxigt utan att kosta skjortan!

Rachel och Emily valde en mörkare färgskala till sitt bröllop som passade årstiden perfekt. First look-studen i skogen får en dramatiskt, romantisk känsla som Nikk fångat med en lekfull glimt i ögat. Ett vinterbröllop ser naturligtvis väldigt olika ut beroende på vart i världen ni befinner er, men generellt är det en underskattad säsong. Tvärtemot vad många tror är det enkelt att skapa ett riktigt sagobröllop under vinterhalvåret! Att undvika högsäsongen maj till augusti är även ett smart sätt att hålla nere kostnaderna för bröllopet något. Under dessa månader är det också lättare att få tag på just de leverantörer ni vill använda, även om det skulle vara så att ni planerar bröllopet tätt inpå vigseldatumet.

bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Tårta: Michelle's Patisserie
Hår och smink: LucieMarie
Florist: Exquisite Petals
Lokal: Chapel Dulcinea