Inspiration till Bröllop med Vinröda Toner

Vintern tenderar att dra fram de mörkare färgerna som vi annars inte ser så ofta i bröllopssammanhang. På sommaren håller vi oss gärna till ljusa, rika och varma kulörer i färgpaletterna. Och det krävs ju ingen kärnfysiker för att förstå att det hänger ihop med hur vi som personer känner oss beroende på vilken årstid det är. När sommaren står i full blom med alla sina kulörer, så vi vill inte vi vara sämre. Vi omger oss med orange, rosa, lila, blått och grönt i alla dess nyanser för att det är så vi känner oss.

På hösten och vintern däremot, när mörkret kommer snabbare och det gråa övergår i vit snö, är det inte konstigt att vi drar oss mot paletter som innehåller mörkt rika kulörer och kallt tonade nyanser. Vi på Sisters in Law tycker det är härligt, att det automatiskt blir en variation i bröllopsvärlden. Den här dagen ska vi dyka ner i ett stylat elopement, fotograferat av fotografen Haley Jacobson, med just de där mörka färgerna som präglar hösten och vintern. Vi vill speciellt belysa den otroligt vackra buketten som bruden håller i sina händer. Så fin!

bröllop+elopement+stylad fotografering
bröllop+elopement+stylad fotografering
bröllop+elopement+stylad fotografering
bröllop+elopement+stylad fotografering

En till detalj som vi är besatta av från den här fotograferingen är brudens sminkning. Hon har en mörkare ögonskugga i röda toner som matchar buketten. Och det är inte bara att den passar in så fint med färgpaletten, utan vi älskar den främst för att den präglas av rött. Det är inte ofta vi ser djärva färger på sminkningar i bröllopssammanhang. Men kanske att vi med den här fotograferingen kan inspirera någon som vill våga bära färg, för det är ju så otroligt snyggt!

WILD LOVE | A Bold + Romantic Elopement_Haley Jacobson Photograpy_Photo Sep 29, 6 33 31 PM_big.jpg
bröllop+elopement+stylad fotografering
bröllop+elopement+stylad fotografering

Det känns så rätt med svarta trycksaker till det här valet av färg i paletten, mörkt rött och svart är alltid en bra kombination! Söker du inspiration eller vill få hjälp med trycksakerna till ditt bröllop? Spana in Tryckstudion som hjälper till med just det!

bröllop+elopement+stylad fotografering

Fotograf: Haley Jacobson Photograpy
Bröllopskoordinator: Events By Gianna
Trycksaker: Minted
Skönhet: Valentina
Skönhet: Macayla Martin Hair
Florist: Floral Luxe & Co.