Söndag

jag1.jpg

Ännu en sommarvecka har passerat och jag känner mig ändå ganska effektiv! Har både hunnit en hel del jobb men också umgåtts en hel del med familjen. På onsdag kommer min efterlängtade sambo hit för att tillbringa lite mer än en vecka här med mig på Gotland. Ska bli så himla mysigt. Innan dess hade jag därför velat hinna med så mycket jobb som bara möjligt så att vi kan hitta på så mycket kul som möjligt. Vi får se hur det går!

Jag längtar alltid efter att få spendera tid i min lilla smedja och tillverka smycken och imorgonbitti är jag där igen! Jag är så himla glad över att det går så pass bra, i Juli sålde jag för ungefär tre gånger så mycket som jag har som månadsmål, wow. Så tacksam. Ska bli så kul att se vad hösten har att bjuda på, ser ut som en hel del vackra ting ska skapas!

Hoppas ni haft en underbar helg, Kram / Malin