Höstens planer

Bild från förra höstens stenletartripp.

Bild från förra höstens stenletartripp.

Även om sommarvärmen ännu till viss del ligger kvar känner man tydligt de lite kyligare höstvindarna komma. Typiskt Augustiväder. Igår bokade jag resan tillbaka till Umeå, så 1 September bär det av norrut igen. Även om det alltid ger en ångest att lämna Gotland så ska det bli kul att komma tillbaka till Umeå igen. Har faktiskt en hel del att se fram emot i höst.

Några av höstens planer:

  • Svamp- och bärplockning med sambon kring Umeå, jag älskar att vara ute i skogen och fylla på förrådet, även om vi i princip fyllde hela köket med trattkantareller förra året. Vi har nog inte ens ätit upp hälften, haha.

  • Stenletarresa med några kompisar som jag hoppas vi lyckas planera ihop!

  • Ta emot mitt gesällbrev i Blå hallen i Stockholm. Ska bli så kul att över ett år senare få ta emot det riktiga gesällbrevet. Som jag längtat. I samma veva hoppas jag hinna åka förbi några stenleverantörer och kika på deras utbud.

  • Mästerbotten - en konsert med Umeås rappare som jag och min guldsmedsvän Maja ska gå på som vi bokade redan i våras. Hon sitter bredvid mig där jag hyr verkstadsplats och vi har lyssnat ihjäl oss på Fricky hela året.

Det var alla de planer jag kom på nu iallafall! Längtar. Vad gäller företaget har jag en del mål. I juli gick jag dock redan i mål vad gäller försäljning och Instagramföljare, alltså jag nådde mitt årsmål redan i juli på dessa punkter! Så himla glad. Några mål kvartstår dock, som att till exempel göra fler vigsel- och förlovningsringsmodeller och då framförallt lite annorlunda alliansringar och unisexringar. Sen vill jag även tillverka fler smycken med svenska stenar jag hittat, har en hel del stenar på slipning just nu så jag hoppas att jag framöver kan få till massa vackra smycken med de!

Har ni några roliga planer och mål denna höst?

Kram / Malin

Malin IvarssonComment