Semestertid

Jag spanar in raukarna vid Digerhuvud.

Jag spanar in raukarna vid Digerhuvud.

Min sambo har äntligen kommit ner till Gotland! Så himla roligt. Har därför bestämt mig för att ta “halvsemester” och bara svara på mail, meddelanden osv om jag får en stund över! Så himla skönt att släppa känslan av att jag måste svara så fort som möjligt. Beställningar och liknande skickas dock som vanligt. Min sambo kom i onsdags och vi har hunnit massor. Vi har gått på medeltidsveckan, ätit pizza på stranden, ätit middag och druckit drinkar med mormor och sen har vi även hunnit besöka fårö en sväng där vi kikade på raukar, plockade blommor och badade! Idag regnar det så vi tar det lugnt, jag jobbar lite medans Pontus ser på film med min lillebror och senare ska vi nog åka och bowla! Ikväll ska vi äta gotländskt grillat lamm med mammas potatisgratäng (kan vara det bästa som finns).

Fårö.

Fårö.

Pontus vid Langhammars.

Pontus vid Langhammars.

Hoppas ni har det superfint.


Kram / Malin

Malin IvarssonComment