Söndag

foto: Katerinas foto

foto: Katerinas foto

Söndag igen och varmare än någonsin känns det som! Jag kan inte greppa hur fort sommaren går, nu i veckan går vi liksom in i Augusti. Jag är så nöjd med sommaren hittills även om det känns som den just börjat. Det som får mig att tro att sommaren precis börjat är till stor del att beställningar på vigsel- och förlovningsringar fortsätter strömma in och jag trodde att dessa beställningar skulle avta markant nu. Så himla roligt! Ringar är ju bland det bästa jag vet. Förutom att tillverka ringar så har jag denna vecka hunnit träffa massa kompisar, testat flera nya restauranger och barer, firat min lillebrors födelsedag och även haft en dag på stranden! Helt klart nöjd med veckans bedrifter!

Nästa vecka ska flera ringar tillverkas, flera ringar ska även postas ut runt om i Sverige, jag ska träffa några vänner på lunch och sen hoppas jag även att det blir pizza på stranden någon kväll. Såklart hoppas jag på mer bad också, att bada är bland det bästa jag vet!

foto: Katerinas foto

foto: Katerinas foto

Hoppas ni också haft en fin vecka!

Kram / Malin