Söndag

söndag1.jpg

Då var den så kallade “Stockholmsveckan” över här i Visby och en än gång har jag insett att det här med festande inte är en favorit, jag trivs verkligen inte med att festa bland massa okända människor. Jag har liksom aldrig förstått grejen med att lyssna på house-musik och veva med armarna flera timmar i sträck? Kan någon snälla förklara? haha! Väljer en filmkväll, middag eller ost- och vinkväll med folk jag gillar framför festande varje dag på året. När jag var yngre kände jag mig alltid “fel” och ofta utanför för att jag inte trivdes med att festa, då de flesta av mina kompisar verkligen gick lös och festade varje helg. Denna känsla kom tillbaka nu i fredags och gud, jag hatar den. Den fick mig att längta tillbaka till mina vänner och mitt liv i Umeå.

Förutom denna obehagliga återupplevelse så har veckan varit fantastiskt! Jag har fått massor med ringar gjorda, mött supergulliga kunder, umgåtts med familjen, gått på jazzkonsert med den fantastiska Amanda Ginsburg i S:t Nicolai ruin, träffat efterlängtade Gotlands-vänner och nu i helgen kom min sambo ner från Umeå. Jag och sambon har ätit massa god mat och bara tagit det lugnt, såå välbehövligt.

Hoppas er vecka varit lika fin!

Kram / Malin