En Haloring blir till

Kundens två nya ringar!

Kundens två nya ringar!

Idag tänkte jag visa er lite bilder från processen att tillverka halo-ringen ni ser här ovan. Tjejen som beställde denna hörde av sig till mig i våras och ville förnya sina nuvarande ringar. Jag tycker det är så kul att fler och fler vågar byta ut sina ringar, ens stil förändras så varför inte byta ringar också? speciellt när man kan använda stenarna från den gamla ringen!

Kundens gamla ringar! Vi plockade ur stenarna ur den främre och satte i de nya ringarna.

Kundens gamla ringar! Vi plockade ur stenarna ur den främre och satte i de nya ringarna.

Efter kunden berättat vad hon var ute efter gjorde jag denna skiss! Därefter gjorde vi lite ändringar och sedan satte jag igång att tillverka ringen.

Efter kunden berättat vad hon var ute efter gjorde jag denna skiss! Därefter gjorde vi lite ändringar och sedan satte jag igång att tillverka ringen.

Redo för infattning av stenar och gravyr!

Redo för infattning av stenar och gravyr!

En väldigt pillig ring att tillverka men så rolig! Är alltid lika kul att se slutresultatet när jag får tillbaka ringen från infattaren. Denna kändes “wow”! Vad tycker ni? Hade ni kunnat tänka er att byta ut era gamla ringar?

Kram / Malin