En helg i fjällen

I helgen åkte jag och två tjejkompisar till Hemavan för att bara ta det lugnt och vara i naturen! I fredags morse blev jag upphämtad med bil, vi åkte först till Lycksele där vi tog en liten förmiddagsfika, därefter vidare till Storuman där vi handlade och sedan till Hemavan.

Read More
Malin IvarssonComment
Höst

För en vecka sen kom jag tillbaka till Umeå efter en hel fantastisk sommar i Visby. Höstvibbarna kom direkt, inte för att vädret varit ovanligt dåligt utan för att hösten ofta inneburit en resa tillbaka någonstans, förut när jag pluggade ädelstensteknik var det Lannavaara och nu är det Umeå.

Read More
Malin IvarssonComment
Höstens planer

Även om sommarvärmen ännu till viss del ligger kvar känner man tydligt de lite kyligare höstvindarna komma. Typiskt Augustiväder. Även om hösten kommer med en aning ångest så har jag en hel del att se fram emot i höst.

Read More
Malin IvarssonComment
Semestertid

Min sambo har äntligen kommit ner till Gotland! Så himla roligt. Har därför bestämt mig för att ta “halvsemester” och bara svara på mail, meddelanden osv om jag får en stund över! Så himla skönt att släppa känslan av att jag måste svara så fort som möjligt.

Read More
Malin IvarssonComment
Söndag

Ännu en sommarvecka har passerat och jag känner mig ändå ganska effektiv! Har både hunnit en hel del jobb men också umgåtts en hel del med familjen. På onsdag kommer min efterlängtade sambo hit för att tillbringa lite mer än en vecka här med mig på Gotland.

Read More
Söndag

Söndag igen och varmare än någonsin känns det som! Jag kan inte greppa hur fort sommaren går, nu i veckan går vi liksom in i Augusti. Jag är så nöjd med sommaren hittills även om det känns som den just börjat.

Read More
Gesällbrev i guldsmide

Inom flera hantverksyrken kan man ta ett så kallat gesällbrev! Det är som ett prov där man ska visa sina kunskaper, är kunskaperna tillräckligt bra så får man gesällbrevet! Jag tänkte idag visa mina arbetsprover till gesällen.

Read More
Malin IvarssonComment
Söndag

Då var den så kallade “Stockholmsveckan” över här i Visby och en än gång har jag insett att det här med festande inte är en favorit, jag trivs verkligen inte med att festa bland massa okända människor. Jag har liksom aldrig förstått grejen med att lyssna på house-musik och veva med armarna flera timmar i sträck?

Read More
Söndag

Är det fler än jag som inte alls kan förstå att det är 14 juli? Vi är liksom i mitten av juli?! Orimligt. Hoppas verkligen det blir lite varmare snart så man kan bada lite i havet! Denna vecka har jag levererat fler vigsel- och förlovningsringar än någonsin!

Read More
Söndag

Då var vi här igen; Söndag! I måndags hade jag min sista heldag i Umeå innan hösten vilket innebar att jag ville få iväg så mycket beställningar som möjligt, packa, städa min verkstadsplats och mysa med min sambo! I tisdags åkte jag

Read More
Malin IvarssonComment