Söndag

Är det fler än jag som inte alls kan förstå att det är 14 juli? Vi är liksom i mitten av juli?! Orimligt. Hoppas verkligen det blir lite varmare snart så man kan bada lite i havet! Denna vecka har jag levererat fler vigsel- och förlovningsringar än någonsin!

Read More
Söndag

Då var vi här igen; Söndag! I måndags hade jag min sista heldag i Umeå innan hösten vilket innebar att jag ville få iväg så mycket beställningar som möjligt, packa, städa min verkstadsplats och mysa med min sambo! I tisdags åkte jag

Read More
Malin IvarssonComment
Söndag

Det känns som jag skrev förra söndagsinlägget igår, så fort går tiden just nu! Hade verkligen velat trycka på paus en stund. Förra veckan var helt galen!

Read More
Malin IvarssonComment
Lupinfoto

Idag tänkte jag tipsa om en annan kick-ass fotograf: Lupinfoto. Lupinfoto drivs av supergulliga Sandra som bor i Vännäsby utanför Umeå. Hon lånade för ett tag sen en Capella ring och ett Acorn halsband som hon har fotograferat på dessa ljuvliga bilder.

Read More
Malin IvarssonComment
Söndag

Vilken vecka! wow. En vecka har nog aldrig känts såhär kort förut. Jag har fått in vad jag jag tror är rekordmånga beställningar vilket är så himla roligt. Sen så var det bröllop igår där jag fick äran att vara brudtärna!

Read More
Hello home, Visby

Imorgon åker jag äntligen hem till Visby! Ska bli så himla roligt att få träffa min familj igen! Anledningen till att jag åker hem till Visby är att jag har fått äran att vara den enda brudtärnan på min kusins bröllop den 15e Juni.

Read More
Veckan som gått

Jag älskar den här tiden på året! De allra flesta väljer att gifta sig på sommaren och därför är det just nu högtid för tillverkning av förlovning- och vigselringar, vilket är så kul! Men såklart innebär det också mycket jobb, fast när man älskar sitt jobb gör det inte så mycket.

Read More
Malin IvarssonComment
Rådiamanter

Det blir allt mer populärt att välja bort de klassiska briljantslipade diamanterna och istället välja en rå diamant. De råa diamanterna är alla unika och kommer i flera olika färger och former, dessutom är de väldigt prisvärda då du kan få en 2ct diamant för

Read More
Malin IvarssonComment