Tack!

När jag blickar tillbaka på året som gått så gör jag det med stor glädje över alla fantastiska kunder jag haft. Jag är så tacksam att jag fått träffa så många fina brudkunder och att jag fått vara en del av en av de största dagarna i deras liv.

Jag har även lärt mig mycket detta året. Jag blev utsatt för något väldigt jobbigt som pågick en stor del av året. Men när jag var på botten fick jag en enorm styrka som gjorde att jag tog mig igenom det och kom ut starkare än någonsin! 

Livet består av både med- och motgångar och när motgångarna kommer så kommer de för att lära oss något. Något som gör att vi ska välja en annan väg, bryta ett negativt mönster, få oss att bli starkare. Vad det än är vi ska lära oss så är det till det bättre och därför är det viktigt att alltid reflektera över en motgång. Det har jag gjort och idag väljer jag att acceptera det som hänt och även känna en slags tacksamhet över det. Det har öppnat mina ögon på många sätt. 

När jag reflekterat över året som gått så har jag kommit fram till att det är mycket nytt jag vill göra och många nya vägar jag vill gå tillmötes. Därför kommer jag inte längre fortsätta blogga. Det blev en kort men trevlig stund helt enkelt!

Tack 2018 och välkommen 2019 - mot nya möjligheter!

Makeup artist, mua, makeup, hårstylist, hårstyling, hår
Linda JönssonComment