Röda läppar

Inlägget innehåller annonslänkar

Vad är väl snyggast i makeupväg nu till julen om inte röda läppar? Det är så kvinnligt, enkelt och klassiskt och om du känner dig lite blek nu på vintern så är ju röda läppar såå snyggt till den ljusa vinterhyn! Dessutom kan man lätt hålla övrig makeup väldigt nedtonad vilket ju sparar lite tid. Och för dig som kanske känner dig lite obekväm med läppstift eller stark färg på läpparna så är det ju verkligen nu du kan testa utan att känna dig allt för uttittad.

Röda läppar, makeupartist, makeup, läppstift, mua

Nedan kommer några tips på ekologiska röda läppstift och läppglans som är bra för dig, naturen och djuren. Min personliga favorit just nu är matta röda läppar. Om du har ett läppstift som känns för blankt och vill matta ner det så avsluta med lite transparent löspuder och voilá så har du fina matta röda läppar! Om du å andra sidan har ett för matt läppstift och vill ha upp glansigheten så applicera ett transparent läppglans ovanpå ditt läppstift.

Från vänster:

1.Ett lyxigt och rikt pigmenterat läppstift som ger ett naturligt silkigt resultat och är berikat med en olja baserad på exotiska oljor rika på kraftfulla antioxidanter som samtidigt mjukgör ger näring till dina läppar. 

2. Läppstift med intensiv färg och mjuk glans. Vårdande med mineralpigment och extrakt av läkeväxter, särskilt av rosenblad.

3. Läppstift med en kall och klassisk röd ton med mycket pigment. Vårdande och ger ett vackert matt uttryck. Består av vegetabiliska oljor och vax som vårdar och skyddar dina läppar.

Från vänster:
1. Ett läppglans med en mjuk och ­näringsrik formula som aktivt vårdar läpparna och tillför ­naturlig lyster, fyllighet och mycket glans. Har en härlig doft av söt vanilj.

2. Djupt pigmenterat läppglans berikat med vårdande och återfuktande ingredienser såsom sheasmör, E-vitamin , C-vitamin och kokosolja. Ett läppglans med den perfekta röda färgen. En klassisk röd färg som passar nästan vilken hudton som helst.