10 år som egenföretagare del 3

Efterhand som åren gick så fick jag mer och mer bröllopsbokningar och detta har blivit något av min specialitet. Det var inget som jag från början tänkte satsa så mycket på men då förfrågningarna började växa sig allt större och större och mitt namn började spridas och få status så föll det liksom in på den banan. Till slut har detta resulterat i att jag blivit fullbokad, inte bara under högsäsong, utan vår till höst och strödagar där emellan, vilket är helt fantastiskt och något jag bara kunde drömma om i början av min karriär. Ibland hade jag önskat att jag kunde klona mig med tanke på alla de brudar jag får tacka nej till då jag redan är bokad. Det är ju otroligt roligt att få vara en del av en av de lyckligaste dagarna i någons liv!

Förutom bröllopsbokningarna så började det under åren att komma in mer och mer spännande företagsjobb! På min meritlista har jag idag företag som b la IKEA, Allt om Bröllop, Aller Media och med kändisar som Isabel Adrian och Steve Angello.

allt om bröllop makeupartist hårstylist malmö skåne.jpg
allt om bröllop makeupartist hårstylist malmö skåne.jpg

Det jag älskar med mitt jobb är variationen och att den ena dagen inte är den andra lik.

Att se tillbaka på att det gått 10 år sedan jag startade och var jag är nu jämfört med då är en väldigt märklig och mäktig känsla. Tänk att jag klarade det! Att jag kan leva på det jag älskar! Om någon skulle sagt till mig för 10 år sedan att jag t ex skulle sminka Isabel och Steve hade jag bara skrattat. Det som denna resan lärt mig och som jag vill dela med mig av till andra är att aldrig ge upp sina drömmar, hur kämpigt det än må vara och hur omöjligt det känns (tro mig jag VET hur det känns) så gör det du är ämnad att göra! Är det rätt så kommer du komma dit hän och få hjälp på vägen. Kan jag kan du!

Linda JönssonComment