Inspiration "fuskflätan"

En frisyr som är så inne just nu är “fuskflätan”, det vill säga en uppsättning som ser ut som en fläta men som i själva verket är gjord på ett helt annat sätt. En variant är att göra den med gummisnoddar och en annan att tvinna passéer och fästa med hårnålar. Eller så kan man göra riktiga flätor som man blandar med t.ex tvinnat hår som tillsammans skapar en fuskfläta. Det som är så bra med denna frisyr är att den går att anpassa helt efter temat, till en bohemsk brud så är det ju jättefint med flätor i “flätan” och en yvig och livlig form och till en sofistikerad brud eller klassisk brud så går den att göra väldigt proper i sin form och i sitt uttryck. Det som är bra med denna typen av “fläta” är att det går att få den att se väldigt tjock och fyllig ut även om man inte har så tjockt hår själv.

Nedan ser ni några exempel på fejkade flätor som jag gjort på mina brudkunder.

bruduppsättning, brudmakeup, bröllop, makeupartist, hårstylist, brud
bruduppsättning, brudmakeup, bröllop, makeupartist, hårstylist, brud, malmö, skåne

Smycka Flätan

Det är verkligen så vackert att smycka sin “fläta” och det går lika bra med levande blommor som med ett hårsmycke!

bruduppsättning, brudmakeup, bröllop, makeupartist, hårstylist, brud, malmö, skåne
Linda JönssonComment