Bröllop på Kronovalls Vinslott

brudmakeup skåne malmö

I lördags var jag på Kronovalls vinslott på Österlen och gjorde makeup och hår på vackra bruden Hannah och hennes två tärnor och mamma. Hannah hade den mest voluminösa klänning med tillhörande släp. Så otroligt vacker och hon bar upp den med bravur.

Förmiddagen innehöll så mycket kärlek, tårar och skratt! Hannah fick fina små brev från sina tärnor och mamma och med tanke på hur emotionellt det blev så var det tur att dessa lästes upp innan jag lade makeupen.

Det var en otroligt vacker dag, solsken och vindstilla och paret hade sin vigsel i en av salongerna på slottet.

Hannah´s makeup gick i varma höstiga toner; brunt, terracotta och guld, som matchade hennes bukett. Då klänningen talade så mycket för sig själv så var en sofistikerad chignon ett mycket passande val av håruppsättning.