Kreativt hårsmycke

Många av mina brudkunder vill gärna ha någon accessoar i håret men vet inte vad. De vill inte ha blommor och inget traditionellt hårsmycke utan något som känns mer personligt och unikt. Då brukar jag tipsa dem om att leta reda på en gammal fin brosch som finns i släkten. Kanske mormor, farmor eller mamma har någon och kanske till och med någon som gått i arv i generationer. Eller så finns det kanske något halsband eller armband? Det brukar alltid vara ett mycket uppskattat tips! Det är ett fint sätt att skapa ett personligt hårsmycke med en innebörd och dessutom får man ju det “gamla” (något lånat, något nytt, något gammalt och något blått) på köpet!

Här kommer lite inspiration på hur det sett ut på mina kunder där jag tipsat om just detta och som hittat smycken som funnits inom familjen.

I Karens hår fäste jag denna vackra brosch!

bruduppsättning malmö skåne

Sandra hade ett jättefint halsband i släkten som jag fäste in i håret och som passade perfekt till hennes frisyr.

bruduppsättning malmö skåne

Linda´s brosch fäste jag på ett kreativt sätt in i halvuppsättningen så den verkligen blev ett med frisyren.

bruduppsättning malmö skåne

Fridas fina brosch blev pricken över i:et i hennes uppsättning!

bruduppsättning malmö skåne
Linda JönssonComment