Trendnaglar hösten 2018

Som jag skrev i mitt föregående inlägg så är det ju nu som de vackra mustiga höstnyanserna används, både i brudbukett och makeup men även i accessoarer och vad är väl snyggare än att som höstbrud måla naglarna i en härligt djup nyans!

Här kommer ett axplock av de hetaste nageltrenderna just nu.

höstnaglar

Fransk manikyr med twist

Istället för en hudnära rosa eller beige ton på nagellacket som det vanligtvis är på en fransk manikyr så har Essies nagelartist lagt en djup mörkröd ton under den vita toppen. Riktigt snyggt och elegant!

2.jpg

Doppad topp

Hur snyggt är inte detta? Lägg endast ett transparent nagellack på nageln eller ett med en nudefärgad ton och lägg sedan ett glitternagellack på topparna. Anpassa glitterlacket till övriga accessoarer, om de går i guld eller silver.
Denna manikyr funkar till vilken brudlook som helst och extra fint är det till nyårsbruden!

1.jpg

Halvmåne

Halvmåne manikyren har vi sett ett tag och den är här för att stanna. Denna manikyr kan verkligen varieras och ge olika uttryck beroende på vilka färgkombinationer man väljer. Manikyristen Miss Pop har gjort en lekfull version till Moschino men för att matcha höstens nyanser mer är det supersnyggt att t.ex. välja två nagellack i mullvadstoner; en ljusare i halvmånen och en mörkare på resterande bit av nageln.

Linda JönssonComment