Höstbrud

Hösten är här och med den kommer alla härliga, mustiga och djupa färger vilket är så snyggt! Brudbuketterna hamnar mer i blickfång med färger som bordeaux och mörkt orange vilket är populära val av nyans på blommorna. Då en brudmakeup anpassas mycket till brudbuketten och helheten av bröllopet (färgtema osv) innebär det att man kan jobba med lite mer färg och dovare toner. vilket känns nytt och fräscht efter sommarens många ljusa och skira toner. Dessutom så blir det ju såå snyggt att göra små blomsterkreationer i håret (vilket jag älskar att göra) med dessa djupa nyanser. Speciellt i ett ljust hår där kontrasten blir som störst!

Fotograf Isabell N Wedin  www.turturduva.se   Makeup & hår av mig

Fotograf Isabell N Wedin www.turturduva.se
Makeup & hår av mig

Ett urval av mina höstbrudar!