Reklamfotografering i Broby

makeupartist & hårstylist skåne

I tisdags var jag anlitad till ett mycket trevligt reklamjobb i Broby. Det var makeup och hårstyling på Anna Odenbäck som driver sitt smyckesföretag Shieldmaid.
Anna och jag hade en jättetrevlig stund och pratade mycket om hur det är att vara kvinnlig entreprenör och företagare med allt vad det innebär. Att man måste våga tro på sig själv, våga stå upp för sig själv, göra svåra val osv.
Det var väldigt befriande att höra att Anna och jag delade många tankar och kände igen varandra i många saker. Det är inte lätt att driva ett företag själv och som i mitt fall inte ha några anställda att bolla idéer med eller luta sig mot och då är möten som detta så fint och ger verkligen en välbehövlig boost.

Anna trivdes verkligen framför kameran och det syntes, hon var ett riktigt proffs!

6a.jpg

Shieldmaid

Anna skapar väldigt vackra smycken och storyn bakom smyckena är otroligt fin. Varje smycke illustrerar en sköld, en sköld som ger ett skydd men som även ger styrka och mod. Shieldmaid står för kvinnlig empowerment, att kvinnor ska våga ta för sig mer och våga följa sina drömmar, våga ta plats, våga starta företag och att våga bli den person som man egentligen är.

Detta är något som ligger mig själv väldigt varmt om hjärtat och därför känner jag så starkt för Annas Shieldmaid!