Posts in Bröllopsberättelser
Sommarbröllop med utomhusvigsel i regn: Maja + Erik

Maja och Erik gifte sig den 28 juli 2018 på Uddetorp Säteri i Borgstena utanför Borås. De beskriver själva sit sommarbröllop som kärleksfullt, glittrigt och med ett dramatiskt väder. Under själva vigsel både regnade och åskade det, men vädret påverkade inte varken hur lyckad dagen ändå skulle bli. Med bilder från Åsa Lännerström får vi nu ta del av Maja och Eriks dag.

Read More
Avslappnat bröllop i Tanzania: Linnea + Nestory

Den här bröllopsberättelsen tar oss till Tanzania där vi får ta del av Linnea och Nestorys dag. De gifte sig i juni 2018 och inspirerades mycket av det avslappnade och äkta i Tanzania, där hela atmosfären andas ett lugn, en glädje och en känsla av att allt löser sig. Bröllopsfotografen Stina Gränfors åkte med på resan och har förevigat Nestory och Linneas dag i de bilder ni nu ska få se.

Read More
Junibröllop i Dalarna i musikens tecken: Sara + Henric

I USA används ofta uttrycket “High School Sweethearts” när par som träffats i gymnasiet håller ihop och gifter sig flera år senare. Sara och Henric träffades ännu tidigare än så. Redan i årskurs fyra frågade Henric chansen på Sara under ett skoldisco. Hon sa ja, men det unga parets förhållande varade bara några veckor och det dröjde ändå tills gymnasiet innan deras vägar möttes igen.

Read More
Lyxigt och bohemiskt augustibröllop: Malin + Henrik

Malin och Henrik gifte sig den 18 augusti 2018 i Täby Kyrka och hade sin bröllopsfest i Såstaholm Herrgård. Brudparet beskriver själva sitt bröllop som lyxigt bohemiskt, med spets och blommor och en avslappnad stämning. Ida Björkman, som fotograferar under namnet Mrs Frankie, var med under augustidagen som vi nu får vara med och uppleva genom hennes bilder.

Read More
Bland klippor och äppellundar på Åland: Anna + Christoffer

Anna och Christoffer gifte sig den 25 augusti 2018 och anordnade sitt bröllop på vackra Åland, en plats med allt från klippor till grönskande äppellundar och frodig skog. Fotograferna Hasselströms var de som fångade Anna och Christoffers dag, som gick i färgtemat vitt och grönt, samt med känslan av rustik natur för att ta tillvara på den härliga ålandskänslan.

Read More
Destinationsbröllop i Grekland med bohemromantiskt tema: Joanna + Kristian

Joanna och Kristian gifte sig den 14 juni 2018 på ön Kefalonia i Grekland. Förutom att ta med sig familj och vänner, tog de även med sig det norska fotografparet Jon Maximilian och Aase-Kari Sandbu som fångade parets dag. Vi lämnar över ordet till bruden Joanna som berättar om sitt och Kristians "stora feta Grekiska bröllop", som var temat för dagen.

Read More