Posts in Stylade fotograferingar
Elegant Stylat Bröllop På Franska Rivierans Kust

Idag har vi gått och förälskat oss i en stylad fotografering som håller hus på en vacker rivieragård med pampiga hus och pricessklänningar. Det är väldigt långt från boho-världen, men vi älskar det ändå. Vi hoppas att ni gör det också, för det är en underbar fotografering med Jeremie Bertrand och Christophe Serrano bakom kamerorna.

Read More
Rustikt Stylat Elopement I Budapest Med Färgglada Detaljer

Vi tar oss till Ungern och dess huvudstad, Budapest, för ett stylat elopement. Den här stylade fotograferingen var inspirerad av Wes Anderson’s estetiska värld i filmen The Grand Budapest Hotel. Kpoene' Kofi-Nicklin på Mignonette Bridal berättar berättar att de under dagen strävade efter att återskapa den lugna symmetrin som framstår i filmen, likväl som de färgglada detaljerna och den intima känslan mellan modellerna.

Read More
Kreativa bröllopslooks inspirerade av Burning Man Festival

festivalen Burning Man har fått stå som inspiration för dagens stylade fotografering. Så otroligt snyggt det blev! Det finns så mycket vi gillar i dessa bilder, men framför allt så gillar vi hur de verkligen tagit ut svängarna för att skapa något vi inte får se så ofta. Det ser precis ut som hur vi tänker oss att ett bröllop på Burning Man skulle kunna se ut!

Read More
Inspirationsfotografering I Skogsmiljö Med Färgsprakande Detaljer

Dagens fotografier är från fotograferna Maria Broström och Michaela Zabel, från en workshop i de svenska skogarna. Vi kan inte exakt sätta finget på varför den här workshopen tilltalar oss så mycket som den gör. Men kombinationen av vår vackra natur med klara, starka färger talar verkligen till oss. Den lantliga känslan lyser med sin närvaro, för att inte tala om alla snygga detaljer.

Read More
Inspiration Till Ett Bohemiskt Elopement I Joshua Tree Nationalpark

Tillsammans med fotografen Traci Edwards Photography LLC ska vi besöka nationalparken Joshua Tree. En plats som sägs vara utmärkt för elopements, vilket vi verkligen förstår efter att ha sett dessa bilder. Dagens stylade elopement går i den bohemiska stilen, och känns som taget ur ett riktigt bröllop - med den lilla skillnaden att istället för en bohemstylad lokal så tar vigseln plats mitt ute i naturen.

Read More
Bohemisk Bröllopsinspiration I Jordig Färgskala

Starka färger i all ära, men det är något estetiskt känslosamt när alla färger går i samma tonalitet. Det är en fröjd för ögat att ta in. Det kan antingen vara riktigt fint att låta bakgrunden och de större delarna gå i en och samma skala, och blanda upp detaljerna i en annan färg. Eller så kan man göra som kreatörerna för den här stylade fotografering, och låta allt ha en koppling till den bruna färgpaletten.

Read More
Sagobröllop I Skogsmiljö

Ambre som driver Zephyr et Luna är en fransk bröllopsfotograf som idag delar med sig av bilder från en workshop som hon själv arrangerade i Frankrike tillsammans med andra kreativa fotografer. När hon planerade workshopen, funderade hon hur hennes drömbröllop skulle se ut och utgick från sina egna drömidéer. Resultatet blev ett sago-skogsbröllop med middag under trädkronor, vackert dekorerade med ljusslingor.

Read More
Inspiration Till Ett Intimt Elopement På Hemmaplan

I en stylad fotografering, med Holly Anne Portraiture bakom kameran, vill kreatörerna bakom detta inlägget visa upp ett lättare sätt att arrangera ett elopement på - i hemmamiljö. Floristen från Brides and Blooms har gjort ett riktigt snyggt jobb med dekorationerna - det är mycket grönska tillsammans med texturer i trä och varma kulörer. Känslan av hemma är väldigt närvarande, och ger fotograferingen en härlig myskänsla som samtidigt är utöver det vanliga.

Read More