Posts in Klädsel och Styling
Haute Couture Brudklänningar Från Designern Rime Arodaky

Dessa handgjorda brudklänningar från Rime Arodaky är de finaste av de finaste. Handsydda av de sömmerskor som i Frankrike har längst och bäst erfarenhet av couture sömnad. Varje klänning är sydd efter modellens mått och får därför det exklusiva utseendet. Vi gillar verkligen hur det blir mer och mer kaxigt bröllopsmode på catwalken. Än så länge ser vi inte så ofta det i brudbutikerna i Sverige, men snart kanske det blir ett mer uttrycksfullt sortiment även där.

Read More
Bröllopsinspiration Med Två Eleganta Brudklänningar Och Härliga Vårfärger

Ett Hawaiibröllop har vi nog alla drömt oss bort till någon gång, eller vad säger ni? Även då man kanske redan har en färdig skiss av hur man vill att ens bröllop ska se ut, så är det väl alltid lite mysigt att dagdrömma sig bort till andra platser. Som kanske en härlig, varm ö mitt i Atlanten? Just idag ska vi visualisera den dagdrömmen åt er, och ta med er till Hawaiis näst största ö: Maui!

Read More
Sätt Färg På Vinterbröllopet Med En Tyllkjol Från Ellen Marie Bridal By Sisters In Law

Idag får vi ta del av underbar inspiration till vinterbröllop av den Umeåbaserade fotografen Jonas Burman. Vi får se olika färger på brudkjolar, samtliga från vårt eget märke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law som finns i flera olika färger samt med och utan släp. Här får vi se tre av färgerna - vitt, bärrosa och blå, som alla gör sig fina i ett vackert vinterlandskap.

Read More
Brudklädsel Utöver Det Vanliga

Kreativitet inom bröllop kan vi aldrig få nog av! Under åren som har gått har vi på Sisters in Law fått se många exempel på nytänk, både när det kommer till brudklänning, brudbukett, val av festlokal och mycket mer. Idag får vi se ännu mer kreativitet! Förutom att få se en vacker röd sammetskjol matchat med både en gul och en vit topp får vi även i slutet se en minst sagt kreativ brudkjol.

Read More
Makalösa Brudaccessoarer Av Tilly Thomas Lux

Tilly Thomas Lux ägs och drivs av designern Sally. Sally skapar de mest enastående bröllopsaccessoarer såsom brudkronor och örhängen och allt görs för hand i hennes studio i London. Vi på Sisters in Law fullkomligt älskar Sallys vackra och tuffa smycken och accessoarer och hoppas att du ska finna stor inspiration till ditt bröllop med hjälp av dessa kreationer.

Read More
Svart Brudklänning I Vackert Vinterlandskap

Bröllopsmodet kan se ut på många olika sätt. Förr var den svarta brudklänningen det traditionella och endast överklassen bar vitt. Efter första världskriget slog vitt igenom som den traditionella färgen för hela befolkningen och så är det ju fortfarande idag. Men just här och nu ska vi inte visa upp någonting som är traditionellt idag, utan som istället inspirerar till att det som en gång i tiden var normen: Svart brudklädsel.

Read More
Blommiga Brudklänningar Från Elodie Courtat

Det finns en speciell plats i våra hjärtan för klänningar med blomstermotiv. Och de klänningar vi ska visa nu är verkligen inget undantag, vi är helt nerkärade i dessa skapelser från Elodie Courtat. Klänningarna är en del av hennes kollektion år 2019, som hon själv beskriver som en harmonisk kollektion, skapad för kvinnor som vill kunna känna sig fria i sig själva.

Read More