Posts in Ellen Marie Bridal
Gravidfotografering I Skogsmiljö Med Tyllkjol Från Ellen Marie Bridal By Sisters in Law

Idag får vi ta del av en underbar gravidfotografering av Linnéa Waldetoft där modellen bär en tyllkjol med släp från Sisters in Law egna varumärke Ellen Marie Bridal samt en ljuvlig vinröd klänning. Vi älskar de mjuka och det kvinnliga som står som en vacker kontrast mot det mörka och karga landskapet.

Read More
Champagnefärgad Tyllkjol I Norrlandsmiljö

Vi här på Sisters in Law ser oss gärna som ett glatt gäng. Vi tror på att det glada, positiva synsättet är the way to go. Men vi blir alltid ännu lite gladare när det trillar in en fotografering med tyllkjolarna från vårt egna märke Ellen Marie Bridal. Idag får vi se den champagnefärgade tyllkjolen i härlig Norrlandsinspirerad miljö

Read More
Bröllopsporträtt på myr med tyllkjol från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

När fotograf Ida Bygdén frågade om hon fick låna en av våra tyllkjolar från Ellen Marie Bridal för en fotografering på en myr, var det inte svårt att säga nej. När det sedan visade sig vara framför konstverket Hägring, som är ett av konstverken längst en 35 mil lång konstutställning mellan kusten i Holmsund utanför Umeå, till Borgafjäll i Södra Lapplandsfjällen, blev vi ännu mer exalterade!

Read More
Stylat bröllop vid Stockholms riksdag med tyllkjol från Ellen Marie Bridal

I somras anordnade vi på Sisters in Law en workshop i Stockholm tillsammans med Malin Norlén och andra bröllopsfotografer. Det var en riktigt härlig och inspirerande kväll som vi gärna gör om, och här ser ni en liten del av resultatet genom bilder från Malin.

Read More