Posts in Brudklänningar
Elegant Brudklänning Med Släp Att Inspireras Av Till Ditt Bröllop

Allt eftersom bröllopsvärlden utvecklas ser vi nya stilar, annorlunda klädsel och nytänkande tolkningar av hur en brudklänning kan se ut. En utveckling som vi gillar att lyfta fram i våra kanaler, och vi gör det gärna så mycket som det bara går! Idag tänkte vi dock se tillbaka lite, till den mer traditionellt utformade klänningen med släp. Även släp finns det ju en otrolig variation inom!

Read More
8 Bohemiska Brudklänningar Att Inspireras Av Från Elodie Courtat

Designern bakom dessa kreationer, Elodie Courtat, skapade denna kollektion för att inspirera kvinnor till att lyfta sig själva. Sådant älskar vi, och därför vill vi idag visa upp dessa tjusiga brudklänningar i hopp om att inspirationen ska leta sig fram till någon som behöver den. Nedan visar vi upp åtta stycken looks i bohemisk stil, den ena olik den andra.

Read More
Tidlös brudklänning och fantastiska blomsterdetaljer i mörka toner

Bröllopsbranschen är något som influeras mer och mer av olika trender, något vi tycker är spännande såklart. Speciellt när trenderna ser ut att bli lättare att anpassa till sitt eget tycke. Samtidigt som bröllopsvärlden bara blir roligare för varje dag som går, kommer det alltid finnas en del av bröllopshjärtat som klappar för det tidlösa. Speciellt när det ser ut som i denna stylade fotografering.

Read More
Elegant bröllopsinspiration med yvig brudbukett

Att kunna variera sin brudklädsel och samtidigt öppna upp för användning av klädseln även efter bröllopsdagen är fördelaktigt. Med Amy Mae Photos bakom kameran inspirerar hon och hennes team till en elegant variation av brudklädseln, där bytet av kjol mot byxor skapar en stilfull bröllopslook samtidigt som det kan användas som business-outfit en annan dag.

Read More