15 vigselbågar att inspireras av till ditt bröllop

Gifter ni er kyrkligt så ingår en spektakulär miljö i “paketet“, med konstverk och fantastisk akustik i en som oftast historisk kyrka. Väljer ni däremot att arrangera ett borgerligt bröllop kan det vara fint att markera platsen för vigseln på något sätt. Ibland kan man hitta en naturlig vigselplats mellan två perfekt placerade träd, men för er som vill skapa en egen, unik vigselplats kommer här 15 vigselbågar i olika formationer att inspireras av till ert bröllop.

Read More
En sammanfattning av årets bröllopsberättelser

Måndagar brukar ju vanligtvis betyda att det kommer en ny bröllopsberättelse, men nu under julveckan ser det lite annorlunda ut. Denna veckan passar vi nämligen på att sammanfatta året som har gått och idag (måndagen till ära) sammanfattar vi just de bröllopsberättelser vi har sett under året och plockar ut några av de alla guldkornen som vi bjudits på och som vi minns extra mycket.

Read More
Tre inspirerande vinterlooks

Nu är det dags att plocka fram glitter, guld och silver till jul och nyår och vi vill inspirera till en härligt guldig look nedan. Vi vill också passa på att inspirera till den vardagliga stilen när livet återgår till det vanliga i januari. Låt ljusa färger få dominera när det annars är så mörkt ute och man längtar till våren.

Read More
Vinterbrud med brudklänning i siden från Lisa Jansdotter

Lisa Jansdotter är designer och är baserad i Stockholm, där hon sy upp brudklänningar efter egna önskemål från brudar. Idag visar Lisa upp en av sina kreationer och berättar samtidigt om tanken bakom både klänningen och fotograferingen, där de vill inspirera fler att gifta sig på vintern, då det är så krispigt och vackert.

Read More
Rustiskt julbröllop med moderna uttryck

Vi har sett flera varianter på inspiration till julbröllop här på Sisters in Law den senaste tiden. Till exempel dessa bilder med klassiska röda och gröna toner, och ett mer isigt blå uttryck här. Med bilder från franske Pierre Atelier bjuder han och Artis Wedding & Event Planner på ytterligare en annan stil, med rustik styling i ett minimalistisk rum och med modernt bröllopsmode.

Read More