Posts in Bröllopsberättelser
Jordnära bröllop i skogsmiljö: Tove + Liam

Tove och Liam gifte sig i Härnösand den 29 juli 2017. De beskriver själva sitt bröllop som en familjefest som var personlig och jordnära. Ett bröllop ska handla om brudparet och Tove och Liam var noga med att dagen verkligen skulle vara en blandning av dem båda, vilka de är och vad de älskar. Inspirationen var en blandning av Sápmi och Värmland, då Liam är från Värmland och Tove är skogssame. 

Read More
Drömskt sommarbröllop: Emilia + Christian

Emilia och Christian gifte sig den 22 juli 2017 på Norröra i Stockholms skärgård, en ö som är känd som Saltkråkan. Deras bröllop var som en sommardröm med vitt, ljusgrått och ljusrosa i tonerna. Bröllopsfotografen Amanda Freskgård fick nöjet att få följa med till ön för att föreviga Emilia och Christians dag och har fångat den härliga sommarkänslan i bilder. 

Read More
Känslostarkt skogsbröllop: Linda + Allex

Linda står vanligtvis bakom kameran i sin roll som bröllopsfotograf (Linda Eliasson Photography). Men den 9 maj 2015, när hon sa ja till sin Allex, blev det ombytta roller. Paret anordnade en ceremoni i den så kallade Labyrinten i Tibble by utanför Västerås och det blev ett intimt och personligt bröllop med många känslor, som bröllopsfotografen Liron Erel har förevigat i dessa bilder.

Read More
Sommarbröllop i Dalarna med Hinduisk krydda: Sigrid + Nimish

Sigrid och Nimish gifte sig den 1 juli 2017 i Dalarna och anordnade ett bröllop med två ceremonier, ett hinduiskt och ett kristet. Med temat "Sommar i Dalarna med Hinduisk krydda" plockade paret det bästa från två kulturer och visar på att man inte måste välja ett sätt att fira sin kärlek på, utan att flera traditioner med fördel kan bakas in i ens bröllop.

Read More