Inlägg i Förlovningsfotografering
Förlovning I Dramatisk Bergsmiljö: Becky + Dean

Fotografen April som driver Freckled Fox Photography står inte bara bakom kameran i dessa bilder. Hon har en större roll i dagens blogginlägg än så. April är syster till Dean som planerat att fria till sin flickvän Becky. April brukar träffa Becky för kreativa fotoprojekt med jämna mellanrum, så det var lätt att få med Becky ut på fotoäventyr även denna gången. Att även pojkvännen Dean hängde med var inget som Becky reagerade särskilt mycket över. Åtminstone inte förrän han gick ned på knä.

Läs mer
Förlovningsfotografering på Stranden: Alyssa + John

I mars 2020 återvände Alyssa och John till La Jolla Beach, platsen där de förlovade sig ett par månader tidigare. Den här gången hade de med sig Sarah and Brent Photography som förevigade det blivande brudparets kärlek med fingertoppskänsla. Nu ska vi få njuta av de vackra bilderna och låter paret själva berätta om sitt förhållande, frieriet och det stundande bröllopet!

Läs mer
Dramatisk Förlovningsfotografering På Stranden Bland Klippor

Idag ska vi få följa med på en förlovningsfotografering tillsammans med fotografen från Preserve Studio. Fin Shark Cove, som området heter, är beläget precis vid Stilla havet och är känt för sina vackra stränder och klippiga miljö. Och redan där vet vi att det kommer bli en fantastisk serie bilder att kolla igenom.

Läs mer
Frierifotografering på Rustik Ranch: Kayla + Jacob

Idag har vi en väldigt speciell fotografering som vi vill dela med er. I april i år gjorde Kayla och Jacob en parfotografering med Jaime Burrow Photography. Kayla hade vunnit en gratis fotografering som hon bokade in på en vacker närliggande ranch. Det hon däremot inte visste var att hennes partner, Jacob, ringt Jamie för att be om hennes hjälp att planera frieriet som kom att äga rum under fotograferingen.

Läs mer
Mysig Förlovningsfotografering På Vingård i Höstskrud

Som forograf valde paret Joy och Anush Paulina Perrucci Photography, och tillsammans gav de sig ut till en vingård i närheten. Årsdagen faller på en höstdag, så Jyo och Anush tog tillfället i akt att gå all in vad gäller höstmys. De plockade med sig filtar, varm choklad, mysiga kläder i hastiga färger och de fick till och med tag på en ljusslinga för att sätta stämningen.

Läs mer
Förlovningsfotografering Vid Gardasjön I Norra Italien: Vy + Sanjay

Gardasjön är den största sjön i Italien, vackert belägen i norra Italien ungefär halvvägs mellan Venedig och Milano. Sjön och området runt omkring är känt för sina vinodlingar och inte minst utsikten som fick fungera som backdrop till den förlovningsfotografering vi vill dela med er idag.

Läs mer
Förlovning Vid Stranden I Solnedgången

När Travys friade till Josie valde han att göra så i paradiset som kallas Hawaii. Tillsammans med fotografparet Aloha Zoe Photography planerade han ett överraskingsfrieri på en avskild plats precis där havet möter klippornas kant. Fotograferna Ryan och Corinne var på plats för att i hemlighet kunna dokumentera hela förlovningen från start till slut. Vilket minne att ha dokumenterat på bild!

Läs mer