Posts in Bröllop
Modernt Och Elegant Stadsbröllop I Svartvit Färgpalett

Idag får vi se en vigsel i modern bröllopsskrud. Ett bröllop med elegans, kreativitet och en stilren färgpalett i svarta och vita toner som blandas upp med stadens färgglada fasad av neonskyltar och gröna träd. Här har olika stilar och looks vävts samman till ett häftigt intryck av en balanserad blandning. Här är brudparet den röda tråden, och det märks att bröllopet planerats utefter den stora dagens huvudpersoner. De har jobbat med olika miljöer detaljer för att få fram just den känslan de vill ha på sitt bröllop - en blandning av den moderna arkitekturen och det urbana stadslivet.

Read More
Färgstarkt Sommarbröllop På Blomsterfarm: Amelia + Jon

När högsommaren stod i sin ståtligaste position gifte sig Amelia och Jon. De valde att ha sitt bröllop på en bröllopsfarm, som de redan vid första sekunden av sitt besök hade förälskat sig i. Amelia är till yrket designer, och Jon ägnar sina dagar åt att bygga diverse saker - på den här gården såg de framför sig hur de kunde pussla ihop sin dag precis så som de ville.

Read More
Elegant Bröllop I Bergsmiljö Med Underbar Natur

Lake Tahoe är en vacker, mycket uppskattad plats belägen på gränsen av Kalifornien och Nevada i USA. Här åker amerikanerna skidor på vintern, och badar i bergsjöarna på sommaren. Här valde dagens brudpark Patrick och Natalie att gifta sig, en vacker sommardag i augusti. Paret valde att ha en traditionell vigsel i en kyrka i Södra Lake Tahoe, följ av en middag på Tahoe Blue Estate.

Read More
Grönskande Sommarbröllop I Elegant Stil

Josh och Cieara träffades i Minnesota, USA, och föll för varandra direkt. Från en middagsdate där de pratade mer än vad de åt, till dagen då de tillslut stod framför familj och vänner som man och hustru. De hade förlovat sig på ett vackert hotell, där Cieara svarade Ja innan Josh ens hunnit fråga den faktiska frågan. Sex månader senare hade de hunnit planera ett härligt sommarbröllop som vi idag ska få ta del av!

Read More
Romantiskt Och Lantligt Bröllop I Italien: Martin + Sarah

Bland italienska vinrankor och små, antika hus hittar vi destinationen för dagens bröllop. Utanför kärlekens stad Verona, nära Gardasjön finner vi Relais Corte Guastalla - en magnifik herrgård från 1800-talet. Där får vi ta del av Martin och Sarah stora dag, ett bröllop inspirerat av miljön, naturen och allt som hör Italien till.

Read More
Underbart Färgglatt Bröllop Med Trädgårdsvigsel

Southern chic är nyckelorden i dagens inlägg. För er som själva vill ha ett bröllop med mycket färg utan att det tar över, så tror vi att ni kan hitta ett och annat guldkorn i dessa bilder, som är tagna av den Texasbaserade bröllopsfotografen Nikk Nguyen Photo. Vi är speciellt förtjusta i just färgpaletten som innehåller mycket av årets färg - korall. En kulör som enkelt ger väldigt mycket liv till vilken miljö som helst!

Read More
Intimt Och Personligt Trädgårdsbröllop I Mustigt Röda Toner

Det är alltid en ynnest att få ta del av intima bröllop. Det känns på något vis som om man är där och delar upplevelsen med brudparet och deras närmsta vänner. Bröllopet som vi ska få ta del av idag är ett sådant litet bröllop där alla får komma nära inpå den där känslan, något som ni verkligen inte vill missa!

Read More