Posts in Bröllop
Elegant Sommarbröllop På Grekiska Ön Kreta: Vicky + Anthony

Vicky har rötter på Kreta, båda hennes föräldrar är födda i huvudstaden Chania, så för henne var det en stor önskan att få gifta sig med sin Anthony i just den staden. När bröllop kom på tal föreslog hon denna idé, varpå Anthony älskade den. Och så var det bestämt! Det väntade ett destinationsbröllop för det amerikanska paret.

Read More
Bröllop På Island Med Dramatisk Färgpalett

Island är en underbar plats och ön har kommit att bli en väldigt populär destination för elopements. Med sin unika miljö är det inte så svårt att förstå varför. I dagens inlägg ska vi besöka Island, men den här gången är det inte för ett elopement; idag har vi äran att visa upp en serie bilder från detta vackra bröllop mellan Guðný och Hrolfur.

Read More
Intimt Överraskningsbröllop I Stockholm Stadshus: Klas + Rose

Vi blickar mot sommarens bröllop i det här inlägget, till dagen då vigseln mellan Klas och Rose ägde rum. De hade bestämt sig för ett stillsamt bröllop i huvudstadens stadshus tillsammans med sin dotter och Klas föräldrar. Föräldrarna hade själva ingen aning om att ett bröllop skulle hållas, utan kom till stadshuset i tron om att få ett fint familjefoto.

Read More