Glamping På Bröllopsdagen: Mysigt Elopement I Skogen

Vi älskar idén om att göra bröllopsdagen till en stor och unik händelse som får genomsyras av brudparets personligheter. Det kan vara allt från ett urbant bröllop i storstaden eller ett gigantiskt bröllop på en herrgård till ett intimt elopement i skogen eller att checka in på en resort för dagen och bara njuta av varandras sällskap. Allt som behövs är att man hittar rätt typ av äventyr som passar er som brudpar. I detta blogginlägg delar vi med oss av inspiration som fokuserar på det senare alternativet: att checka in på en vacker plats och bara njuta av omgivningen.

Idéskaparen bakom den här stylade fotograferingen, videografen Jippey, har med hjälp av sina branschkollegor plockat fram inspiration för ett stillsamt elopement i skogen. East Nomads erbjuder mysiga getaways för alla som vill uppleva skogen på ett lugnt och mysigt vis. Ett perfekt äventyr för brudpar som vill äventyra utan att behöva plocka fram vandringsutrustningen.

elopement skogen
elopement mysigt
mysigt bröllop
tält bröllop
mysigt bröllop utomhus
skogsbröllop mysigt
picknick skogsbröllop
skogsbröllop picknick

Den här platsen erbjuder sköna sängar, mat på plats, vackra områden och även en bubbelpool, men istället för att bygga upp ett hotell har det istället ställts upp glampingtält. Hur underbart är inte det?

skogsbröllop elopement
fika picknick bröllop

Om du inte är bekant med begreppet glamping, så står det för glamorös camping. För den som checkar in väntar campinglivet i en bekvämare form. Det kan vara sängar istället för liggunderlag, större tält, en liten terrass och tillgång till el i tältet.

skogsbröllop middag
elopement i skogen

Så mysigt ställe att spendera sin bröllopsdag på! Eller kanske dagen efter bröllopet? Det är inte ovanligt att bröllop håller ett högt tempo så att varva ner på en glampingplats dagen efter kanske är den perfekta återhämtningen?

badtunna bröllop
natur elopement
picknick skogsbröllop
skogselopement natur
sommarbröllop skog
bukett bröllop sommar
skogsbröllop vigsel
fotograf bröllop sverige
vigsel skogen bröllop
trycksaker bröllop
brudklänning spets
bröstbukett bröllop brudgum
spetsklänning bröllop
höstig brudbukett

Vi är stora fans av den rosa höstpaletten. Den känns varm och fräsch samtidigt som den är otroligt mysig och sådär höstig som man vill ha en färgpalett såhär års.

klädsel tips höstbröllop

Slutligen vill vi lyfta denna fina video från dagen, skapad av Jippey. Så fin!

Fotograf: Marieke Zelisse Photography
Brudens klädsel och skor: Iek’s Bridal | Bohemian bridal dresses
Kalligrafi: De Schoonschrijfster
Koordinator och videograf: Jippey
Kostym: By Bas - Mode voor mannen
Modeller: Rowenda + Sven
Florist: Viori Flowers & Design
Grazing boxes, Graze for days
Plats: East Nomads
Makeup artist & hårstylist: Marion Bruidshaar en Make-up
Styling och dekoration: Toeters en Bellen Bruiloft styling
Bröllopskoordinator: Ready2Marry