Stylat bröllop i Norrbyskär med brudklänning från Sisters in Law

Idag får vi ta del av underbara bilder från en fotografering på Norrbyskärs Museum som är stylad och arrangerad av fotograf Sanna Melander. Vi på Sisters in Law fick äran att vara med via en brudklänning i stretch-spets som vi syr upp via vår egen brudbutik i Umeå - @studiosistersinlaw.

Vi älskar allt med denna fotografering och hur fint komponerat det är med miljön, stylingen på modellerna och de vackra blomsterarrangemangen. Industri-miljön på Norrbyskär blir en så fin kontrast mot allt som är så bröllops-ljuvligt!

Bröllopsblogg

Norrbyskär är en ö utanför Hörnefors, söder om Umeå, med vacker skärgårdsnatur och industriella byggnader. En perfekt plats för ett sommarbröllop i Norrland!

Norrbyskär
Norrbyskär
Norrbyskär
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg

Vi gillar den avslappnade men ändå väldigt eleganta looken brudgummen fått. Kavajen uteblir med hängslen och fluga i stilrent svart gör att det fortfarande känns lyxigt.

Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Norrbyskär

Vill du ha en klänning likt den i bilderna uppsydd till dig? Kontakta kristina@sistersinlaw.se för att komma igång med en beställning! Klänningen är väldigt mjuk och följsam och är ett väldig bekvämt val inför bröllopet.

Bröllopsblogg

Att blanda färskt och torkat i brudbuketten är fortfarande trendigt och ger en vacker effekt. Denna brudbuketten är gjord av Löfgrens blommor i Umeå.

Bröllopsblogg

Så vacker håruppsättning med blomster som får ta plats. I några av bilderna ovan kan ni även se hur fint det blir även med en slöja till.

Bröllopsblogg

Tack Sanna och ni andra i teamet för att vi fick vara med på ett hörn med vår brudklänning!

Norrbyskär

Fotograf: Sanna Melander
Plats: Norrbyskärs Museum
Blommor: @lofgrensblommor
Klänning: @studiosistersinlaw
Styling: @studiodivine.se @katsjo.hair@hairby.ronja
Modeller: Victoria & Daniel