3 x Sisters in Law Magazine för 299 kronor

Våra fysiska bröllopsmagasin Sisters in Law har samma anda som bloggen. I magasinen hittar du bland annat kreativa bröllop, bohemisk elegans och kaxiga bröllopsstilar från hela världen.

Vi har skapat Sisters in Law Magazine sedan januari 2018 och anledningen till att vi har valt att satsa på ett magasin är dels för att vi själva älskar att bläddra i fysiska bröllopstidningar, men också för att vi inte riktigt hittat den stil på magasin som vi själv faller för i tidningshyllorna. Vi hoppas att Sisters in Law Magazine kan bli ett komplement till de tidskrifter som redan finns inom bröllop och att ni blivande brudpar där ute ska finna stor inspiration av de bröllop och reportage som fyller sidorna.

Sisters in Law Magazine är tänkt att vara tidlöst, och inget nummer ska kännas omodernt eller ur tiden. Därför finns det ingen anledning att enbart köpa våra senaste nummer, för det är lika mycket fin och aktuell inspiration i de äldre numren!

Just nu erbjuder vi paketpris där du kan köpa våra tre första nummer för 299kr (ord pris: 487kr). Vi har inte många nummer kvar av Issue 01 och 02, så passa på att bli några av de sista som får bläddra i några av de första magasinen från oss. Köp till dig själv eller ge bort i present till någon i din närhet som ska gifta sig. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Bröllopsmagasin