Inspiration Till Brudens Klädsel På Bröllopet

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar

Annons

Annons

Alla brudar är olika. När det kommer till brudklädsel finns det oändligt med olika stilar att välja på inför sin dag och det kan nästan bli övermäktigt att försöka hitta det man vill ha. Vissa brudar börjar leta klädsel mer än ett år i förväg och då är det lättare att prova olika stilar och i lugn och ro hitta sin drömklänning. I Studio Sisters in Law i centrala Umeå tar vi emot blivande brudar för att sy upp deras brudklänningar från grunden och vissa av dem ska gifta sig inom 1 månads tid. Det är ganska kort om tid då, men ingenting är omöjligt! Så länge tyg finns i någon lokal tygaffär och om man vet exakt vad man vill ha, så är det sällan något problem. Vill man som brud har någon speciell spets eller färg som inte finns, är det desto svårare då leveranstider på tyg kan ta flera veckor i värsta fall. Men det kan vara bra att veta att det ibland kan gå snabbare att få sin klänning uppsydd från grunden än att beställa en färdig design. Det behöver dessutom inte bli dyrare heller, men det beror så klart på vad man vill ha!

Beställer du en brudklänning på nätet, kan det dröja flera veckor innan man får hem sin klänning, men det gäller så klart inte alla butiker. Men det kan vara bra att läsa det finstilta just när det kommer till brudklänningar på nätet.

Fler och fler “vanliga butiker“ börjar skapa egna bröllopskollektioner och i våras var det bland annat Ellos tur. Några av dessa brudklänningar hittar du nedan och så vitt vi kan se är det inte längre leveranstid än deras övriga sortiment på dessa klänningar.

Men vi gillar ju också när man letar utanför brudbutikernas gränser och hittar andra klänningar, kjolar, toppar eller jumpsuits till bröllopet istället. Då har du plötsligt så mycket mer att välja mellan! Nu när vi ser allt fler avslappnade bröllop är det inte helt ovanligt med enklare sommarklänningar till bröllopet istället. Några fina exempel hittar du nedan som vi ser framför oss att blivande brudar kan rocka till ett lantligt eller kustnära sommarbröllop.

Vit klänning , By Malina

Vit klänning, By Malina

Vit klänning , By Malina

Vit klänning, By Malina

Vill man satsa mer på färg kan vi bland annat tipsa om vår egen kollektion Ellen Marie Bridal by Sisters in Law där vi erbjuder tyllkjolar i olika färger till bröllopet. Du kan både köpa och hyra dem av oss!