Boka Er Bröllopsfotograf I Tid

Annons

Annons


Att boka sina leverantörer i god tid är bra om ni verkligen vill hitta den rätta kreatören, platsen eller tjänsten för just ert bröllop. Vi vill försöka hjälpa till så gott det går i jakten efter leverantörer och har därför fyllt arkivet med bröllopstjänster med proffs från branschen. Just bröllopsfotografer är personer som ofta bokas 1-2 år innan bröllopet, speciellt om man vill gifta sig under sommaren som ju är den populäraste säsongen för bröllop. Här lyfter vi fram några av de fotografer som du kan hitta i arkivet, som alla har en sak gemensamt - de fångar bröllopsdagen med bravur och levererar fantastiska bilder för er att njuta av så länge ni lever. Det är en investering som är värd otroligt mycket för er, så se till att göra ert förarbete och verkligen hitta den fotograf vars bildstil och personlighet matchar med er som brudpar! Börja med att spana in dessa fem och vänta inte för länge med att boka!


Jana Julian Photography - Fotograf i Gränna

Jana drivs av att förmedla och fånga känsla på bild. Hennes romantiska och intuitiva natur, gör henne till en passionerad bröllopsfotograf och några av hennes bilder kan du titta närmare på här: Lantligt Sommarbröllop Med Bohemisk Känsla I Gränna: Karin + Stefan.

Jana Julian

Loke Roos - Fotograf i Skåne

Loke Roos kreativa perspektiv gör det möjligt för honom att fånga berättelsen om erat bröllop på ett helt unikt och heltäckande sätt. Hans koppling till sitt arbete är uppenbart och engagerande, eftersom han arbetar obemärkt för att dokumentera allt han ser och känner. Detta skapar i sin tur bilder som är känsliga, intima och mjuka.

Se ett exempel på Lokes arbete här: Rustikt bröllop på Elisefarm golfklubb: Desirée + Anders

Loke Roos Bröllopsfotograf Skåne

Matilda Audas Björkholm - Fotograf i Umeå

Matilda är baserad i Umeå och tilltalas av det icke-uppställda och naturliga, och att fånga ett ögonblick i nuet. Det som andas känsla och stämning snarare än perfektion. Oavsett om du befinner dig i Norrland eller på annan plats i världen, så kan Matilda följa med för att föreviga er dag. Spana in ett exempel på hennes arbete här: Skogsbröllop i Norrlandsidyll: Linn + Victor

Fotograf+Umeå.jpeg

Linnéa Waldetoft - Fotograf i Ljungskile

Linnéa Waldetoft söker den äkta berättelsen i sin fotografering. Med stort fokus på relationer och känslor dokumenterar Linnéa er bröllopsdag precis så som den är. Med stor omtanke och lätt till skratt vill hon få berätta er historia, utan tillgjorda leenden och stela poser. Hon har stor kärlek till naturen där skog och hav ofta syns i hennes bildberättande. 

Linnéa utgår från Ljungskile på västkusten men jobbar i hela Sverige och fotograferar mer än gärna utomlands.

Förutom bröllop fotograferar Linnéa även gravidporträtt som du kan se mer av här: Gravidfotografering I Skogsmiljö.

fotograf+linneawaldetoft+tyllkjol (2).jpeg

Birgit Walsh Photography - Fotograf i Stockholm

Birgits fokus är på storytelling och på att fånga känslorna på bröllopsdagen. Hon fokuserar på små stunder och stora känslor och även familjeporträtten. Birgit hjälper er att känna er trygga under porträtten, samtidigt som hon hittar de bästa platserna och ljuset. Resultaten är naturliga porträtt i vackra omgivningar och meningsfulla fotografiska berättelser om en dag som är början på ett nytt kapitel i ett liv.

Birgit är från Tyskland men bor sedan 2012 i Stockholm som numera är hennes bas. Hon är dock tillgänglig över hela världen. Hon har dokumenterat bröllop sedan 2010 och det går utmärkt att höra av er till henne på svenska, tyska eller engelska.

Ett exempel på hennes fina arbete ser ni i bröllopsberättelsen från Anna och Dennis nedan.

Elegant Majbröllop I Växthus: Anna + Dennis

Birgit Walsh Photography

Du hittar fler fotografer och andra kreatörer och tjänster till bröllopet i vårt arkiv med bröllopstjänster.

Och apropå fotografier, eller kanske framförallt gällande att bevara dem på ett fint sätt, så berättade vi ju om att göra fotoalbum via Once Upon här på bloggen häromdagen. Spana in det blogginlägget här och inspireras till att skapa dina egna fotoalbum via deras gratisapp: Skapa Fotoböcker Tillsammans Med Hjälp Av Once Upon.