Hyr Porslinet Till Bröllopet: Cervera x Rental Stories

Hur man som brudpar ser på dukningen skiljer sig stort. Vissa satsar på en enkel dukning med med vita dukar, vitt porslin och några blomsterdekorationer här och var, medan andra ser dukningen som en stor del av upplevelsen och går all in med detaljer, färger och roliga idéer. Att duka med udda vintageporslin har länge varit populärt och som tur är finns det flera runt om i landet som hyr ut just detta.

En av dessa företag är Rental Stories i Stockholm. Hittills har uthyrningsdelens grundpelare utgjorts av vintageporslin och klistallglas, som nu kompletteras med lite mer moderna och stilrena tallrikar, glas och dekorföremål då de nyligen gått ihop med Cervera. Med stilrent lergods från portugisiska Bordello Pinheiro till tunna vinglas från Table Top Stories och munblåsta ljuslyktor har de nu möjlighet att duka för fler stilar och tillfällen än tidigare, med utvalda delar av Cerveras sortiment.

Fotograf:  Malin Mörner

Fotograf: Malin Mörner

Det finns vissa brudpar som köper in unikt porslin endast för bröllopet, men att hyra porslin istället är ett av alla hållbara val du kan göra inför ditt bröllop. Inspireras av denna vackra dukning av Rental Stories med porslin från Cervera och kontakta Rental Stories ifall ni är sugna på att hyra detta till ert bröllop!

Fotograf:  Malin Mörner

Fotograf: Malin Mörner

Fotograf:  Malin Mörner

Fotograf: Malin Mörner

Fotograf:  Malin Mörner

Fotograf: Malin Mörner