Färgglad Moodboard I Kulörer Från Havet

Vi älskar att inspireras av naturen. Den här gången har vi låtit oss inspirerats av havet. Det otroligt stora, men så väldigt vackra, vattnet vi har runt om oss kan nog få oss alla att försjunka bort i tankar. Vilket såklart kan vara både skönt och givande, det är sällan man föder fram så bra idéer som när hjärnan inte behöver anstränga sig på andra håll! Havet kan inspirera en på många olika sätt, och idag får dess färger stå i fokus. Den kalla, nästan isblå färg som präglar de nordiska haven blir basen på vår färgpalett. Till det har vi kompletterat med en mörkare blå, en hallonröd färg och en puderrosa nyans. Nyanser som samspelar med varandra på ett snyggt vis tycker vi.

Något som är viktigt att komma ihåg när man planerar ett bröllop är att inte snöa in för mycket på sin färgpalett, men ändå ha med den i baktanken vid beslut. Självklart vill nog alla att ett bröllop ska kännas enhetligt. Men det är också viktigt att själva komma ihåg att alla färgglada dekorationer och kläder inte nödvändigtvis enbart måste gå i exakt de tonerna man bestämt sig för. Ett tips kan vara att spara ner färgpaletten där du enkelt når den, till exempel i mobilen, och sedan plocka fram den om du känner dig osäker på om en kulör passar in. Varken tyllkjolen eller flugan har färger från vår färgpalett, men vi tycker att de tillför en fin balans med lite starkare färg. Var inte heller rädda för att leka runt lite med andra detaljfärger - det kan ju faktiskt bli hur snyggt som helst! Det är inget du vet förrän du provat. Att planera sitt bröllop ska vara en kul process, och det blir väl alltid lite extra roligt när man får färglägga utanför ramarna. Eller hur?

moodboard+bröllop+inspiration+blogg

Ring: Jewlerybox.se // Fluga: Metzerverket // Trycksaker: Tryckstudion // Kjol: Ellen Marie Bridal // Dukning: Rental Stories // Florist: Flowers Bar Stockholm

När man gör en moodboard är det ofta så att det är svårt att hitta exakt de leverantörer som syns i bilderna. Men här har vi faktiskt tänkt till. Allt du ser i moodboarden är från leverantörer som du hittar i arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law. Så klicka dig vidare på leverantörerna för att sno hela stilen på denna moodboarden.