Tyllkjolar Från Ellen Marie Bridal I Urban Och Industriell Miljö

Stockholmsbaserade fotografen Johan Öhrlund tycker, precis som vi på Sisters in Law, väldigt mycket om den urbana och industriella looken när det kommer till bröllopsfotografering. Vi är också väldigt eniga om att tyllkjolarna från Sisters in Laws egna märke Ellen Marie Bridal gör sig så bra mot betongen och industrilandskapet. Det är något speciellt med fluffig, mjuk tyll till grå, hård betong.

Som människor är vi automatiskt inrutade på att go with the flow. Och strömmen inom bröllop är fortfarande till största del den traditonella bilden med kyrka, vit klänning och solnedgång på vackra åkrar. Och även då det är otroligt fint, det med, så tycker vi det är viktigt och inspirerande att påminna bröllopsvärlden om att vidga sina vyer. Vi tycker så mycket om den här fotograferingen, för den visar verkligen på att det går att hitta skönhet överallt.

Johan har tillsammans med modellerna fokuserat på att hitta det vackra i “tråkiga” urbana och industriella miljöer, bland graffitiväggar och avlastningsplatser för trasiga bråten. För även urbana och industriella miljöer är ju uppdelade i estetiskt fotogeniska kontra mindre fotogeniska platser, som det är med alla typer av miljöer. Ur det här perspektivet syns det också hur viktigt det är att anlita en duktig fotograf, då behöver man inte förlita sig på att hitta en vacker fotograferingsmiljö för att få härliga porträttbilder att se tillbaka på, det går att skapa var som helst tillsammans med den rätta fotografen. Detta är en bra sak att ha i åtanke när ni bläddrar bland potentiella fotografers portfolio!

ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel

Kreatörerna har valt att framhäva tyllkjolarna och stylat allt från smink till toppar och hår så minimalistiskt som möjligt utan att tumma på slutresultatet. Samtidigt hade de i åtanke att få en enhetlig look som känns genomtänkt, snygg men ändå enkel och inte för uppklädd.

ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel

Ni vet väl att det numera går att hyra en av våra tyllkjolar för bröllop? Läs mer om det, och se hela vår kollektion på Ellen Marie Bridals hemsida!

ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel

Letar du efter en kreativ fotograf till ditt bröllop?
Spana in de skickliga fotografer nedan som alla har sina olika stilar.


ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel
ellen+marie+bridal+bröllopsblogg+klädsel