Sisters in Law Tar In Investerare

Sisters in Law har funnits i 3,5 år och det har nu blivit dags att ta nästa steg i företaget. Därför har vi bestämt att ta in externt kapital och tackat ja till en investering från Evelina Boström, som går in som affärsutvecklare och som även tar en plats i styrelsen.

Zanna Metzer (Grundare av Sisters in Law), Kristina Grahn (Designer på Sisters in Law), Evelina Boström (Eventail Invest AB / Stylelevel.com)

Zanna Metzer (Grundare av Sisters in Law), Kristina Grahn (Designer på Sisters in Law), Evelina Boström (Eventail Invest AB / Stylelevel.com)

Evelinas expertis ligger inom e-handel och hennes passion ligger i det kreativa skapandet och affärsutveckling. En perfect match för oss på Sisters in Law!

Tillsammans ska vi ta Sisters in Law till nästa nivå och med det menar vi att vi ska sätta ännu mer resurser till att bli Skandinaviens bästa bröllopsblogg, dit ni som planerar bröllop kan gå när ni behöver inspiration eller hjälp inför er dag. Men vi ska bli så mycket mer än så. Vi kommer också att lansera en e-handel för allt inom bröllop, där ni som blivande brudpar kan gå för att hitta det bästa inom bröllopsvärlden till er stora dag. Vi kommer att vara noga i vårt urval av varumärken och satsa på ett hållbart tänk, hög kvalitet och bra design.

Det har också blivit dags att bredda hela vårt koncept. Förutom att vi som driver Sisters in Law älskar allt som har med bröllop att göra, så brinner vi även för mode, inredning och mammaliv. Därför kommer vi att lansera Sisters in Law Lifestyle & Motherhood på en separat plattform där samma känsla som ni möts av här på bröllopsbloggen kommer att infinna sig. En inspirerande plats för kvinnor som brinner för just mode, inredning, livet som mamma och en kreativ livsstil. Spännande va?

Ni kan även förvänta er fler varumärken inom bröllop från oss framöver. Men vad det är håller vi hemligt ett litet tag till. När de nya sidorna lanseras återkommer vi också med, men ni kommer inte behöva vänta allt för länge.

Vi längtar SÅ efter att få sätta igång med allt och hoppas att ni är lika pepp på denna utveckling som vi är!

Har du frågor om vår nya satsning? Skriv till info@sistersinlaw.se.