Snygg Klädsel För Sommarens Brudtärnor

Inlägget innehåller annonslänkar


Sommaren närmar sig snabbt och vi längtar SÅ efter att få en glimt av säsongens alla bröllop! Ska du på bröllop som brudtärna? Isåfall är detta inlägg för dig!

Jumpsuiten är lika populär i år som förra, och vi hoppas få se bröllop där brudtärnor rockar jumpsuits! Här är några snygga varianter.

Beige jumpsuit , Gina Tricot

Beige jumpsuit, Gina Tricot

Puderrosa jumpsuit , Gina Tricot

Puderrosa jumpsuit, Gina Tricot

Beige jumpsuit , Gina Tricot

Beige jumpsuit, Gina Tricot

Några mer klassiska brudtärneklänningar finns hos By Malina, som har SÅ mycket fint verkligen. Här är några av våra favoriter därifrån.

Att bära vitt som brudtärna är så sommarfräscht och romantiskt. Oftast är det ju bruden som bestämmer vilken färg/typ av brudtärneklädsel du som brudtärna ska satsa på, men om du är fri att välja själv så kan det vara en bra idé att fråga bruden först om du funderar över vitt. Det traditionella har länge varit att ingen annan än bruden ska få bära vitt, framförallt utomlands. Men vi ser många bröllop där hela brudfölje bär vitt och det är så himla fint. Här är några minimalistiska klänningar i vitt, som inte konkurrerar med brudklänningen.

Vit klänning , Filippa K

Vit klänning, Filippa K

Vit klänning , Filippa K

Vit klänning, Filippa K

Glöm inte bort mönstrat! Finns så många vackra sommarklänningar som passar bra att ha även som brudtärna.

För mer inspiration till brudtärneklädsel, spana in detta inlägget: 25 Brudtärneklänningar I Olika Färger Och Stilar Till Vår- Och Sommarbröllop.