Ida Sjöstedt Brudkollektion 2019

Ida Sjöstedt har släppt en ny kollektion för 2019 och vi fullkomligt älskar de pudriga tonerna, 3d- effekten i tygerna och de skira spetsarna som är så utmärkande för Idas design. Spana in hennes senaste kollektion med klänningar och tvådelade plagg med kjolar och toppar som gör att man kan kombinera ihop sin egen klänning!

Den korta kjolen är så ljuvlig och passar lika bra till studenten, som gäst på bröllop eller varför inte till sommarfesten! Den tylliga toppen till höger är ju också bara sååå underbar, vi älskar volymen och de markerade axel-partiet!

Vilken underbar modell på denna klänning! Lite kortare fram och en aning längre baktill. A-linjeformen är väldigt feminim och 3D blommorna i tyget gör att får en underbar volym och fall!

De klassiska prickarna som utmärker Idas design hänger med även i dessa klänningar.

Vackra blusar och toppar att kombinera tillsammans med olika kjolar, eller varför inte ett par byxor?

Vilket plagg blev din favorit?