Möt Våren Med Färg - 3 Stilsäkra Looks För Brudtärnor

Inlägget innehåller annonslänkar


Vårsäsongen är äntligen i sikte och vi har ett halvår av ljus, värme och bröllop framför oss! Det är under sommaren som flest bröllopspar gifter sig här i Sverige, härligt att det är dags igen! Känner ni några som ska gifta sig i år? Kanske är det en och annan av er läsare som ska vara brudtärna, till och med? Vi har idag samlat på oss tre våriga looks för er att inspireras av. Vi ville hitta ett sätt att inkorporera färg, utan att låta det ta över helt. Det är en härlig blandning av stilrent, tidlöst, snyggt och roliga klädval, om vi får säga vårt! Vad tycker ni?

Spana också in detta inlägg med liknande inspiration: 25 Brudtärneklänningar I Olika Färger Och Stilar Till Vår- Och Sommarbröllop.

bröllop

Klänning, Filippa K // Nagellack, Lyko // Läppstift, Lyko // Skor, Flattered // Armband, Thomas Sabo // Ring, Thomas Sabo 

Vi är ju inte alla som gillar att täcka oss i färg från top till tå. Men vill ni fortfarande få in lite kulörer så satsa på bra accessoarer! Här har vi valt att matcha en klassisk, svart klänning med rosa detaljer i olika nyanser som fångar ögat och syr ihop outfiten på ett fint vis.

bröllop+klädsel

Klänning, Filippa K // Väska, Lindex // Skor, Ellos // Örhängen, Gina Tricot // Ring, Around 

Blått är en färg som är väldigt lätt att bära. Det passar bra till många andra olika kulörer, och kan dämpas väldigt mycket i sin intensitet. Det är ett bra val för den som vill bära färg men inte vill dra till sig all uppmärksamhet. Idag har vi matchat en ljusblå klänning med svarta detaljer. Snyggt och stilrent men som ändå känns vårfräscht.

bröllop+mode

Klänning, Odd Molly // Väska, Lindex // Skor, Heelow // Örhängen, Thomas Sabo // Ring 1, Ur & Penn // Ring 2, Ur & Penn // Ring 3, Ur & Penn 

Pasteller är alltid en favorit att plocka fram när våren kommer. Och när det kommer till ljusa, nedtonade färger är det nästan bara att mixa bäst man vill! Pastellfärger är en kategori som går med det mesta - testa dig runt och välkomna våren med färg!