Snygga Accessoarer Till Bröllopet För Brudgummen Och Hans Följe

Innehåller annonslänkar för Tieroom


Att satsa på mycket färg och mönster är något som vi tycker fler män borde satsa på till bröllopet. Att matcha en fluga, näsduk eller slips till brudens bukett är ett så enkelt knep för att binda samman detaljerna. Det är även fint om även brudgummens best men matchar brudgummen med samma mönster, eller åtminstone färg. Hos Tieroom har vi hittat flera favoritmönster, som finns både som knuten och oknuten fluga, näsduk och slips. Så här är det bara att välja och vraka på vad som passar bäst för just ert bröllop!

Färdigknutna flugor

Vi har tidigare skrivit om rosttoner och “bränd orange” som en av årets trender, och visst vore den första flugan nedan perfekt till ett sådant bröllop?

För er som anordnar lite mer rustika bröllop, kommer här lite grövre flugor som är en blandning av linne och siden. SÅ snygga både var för sig och att färgmatcha tillsammans om man vill variera i färg på herrarna.

Grön fluga , Tieroom

Grön fluga, Tieroom

Grön fluga , Tieroom

Grön fluga, Tieroom


Oknutna flugor

Att knyta sin fluga själv ger ett annat uttryck än den färdigknutna flugan. Här är några blommiga favoriter som vi fastnat för.


Slipsar

Här kommer tre riktigt somriga slipsar i blommiga mönster - så fina! Finns både i smala och lite tjockare varianter av slipsar.

Näsdukar

Matcha flugan med en näsduk i samma mönster eller någon av färgnyanserna i mönstret. Vill man gå mer åt det avslappnade hållet kan man välja att helt skippa fluga eller tips och enbart köra på en snygg näsduk i kavajfickan.


Hoppas ni har blivit inspirerade av alla färger och mönster! Det finns nästan oändligt med färger, mönster och varianter att välja på hos Tieroom. Ta en titt hos dem och checka av en av alla punkter på listan för bröllopsplaneringen.