3 Edgy Looks Till Bröllopet

Inlägget innehåller annonslänkar


Att en kvinna som gifter sig enbart intresserar sig för att bära vita brudklänningar med långa släp är inte sant, det vet vi sedan länge. Idag välkomnar vi en uppsjö av valmöjligheter bära på bröllopsdagen och vi ser det som vår mission att sprida detta till er som inte nödvändigtvis inte vill bära vitt på er dag. Idag har vi valt att inspirera till några alternativ för den som vill finna en lite mer edgy stil på bröllopsdagen. Ofta kan vi se stilen i urbana elopements, bland annat i städer som London, Paris eller New York. Dessa vackra städer plockar dag efter dag fram modesäkra kvinnor med en vass outfit. Vilken tur för oss att vi har plattformar som Instagram och Pinterest vid tillfällen då vi känner oss extra sugna på att influera oss med Parisarnas street style.

Vare sig ni anordnar ett elopement eller gifter er i en trädgård eller en mysig lada, så är det aldrig fel att plocka in lite av den kaxiga looken i din bröllopsklädsel, om det är så du vill ha det. Vi har därför satt ihop tre looks som förhoppningsvis ska dra igång din kreativitet. Vilken gillar du bäst?

Top, Net-A-Porter // Kjol, Arket // Örhängen, Lyko // Ring, Bubbleroom // Skor, Flattered // Solglasögon, Arket // Läppstift, Lyko

Blus, Bestseller //Örhängen, Net-a-Porter // Lip perfector, Lyko // Skor, Kurt Geiger

Den här looken tillsammans med en tyllkjol vore en fröjd att se! Kanske till och med vår egna rosa tyllkjol? Blanda upp det svarta med en färgklick! Klädseln känns lätt, men med en liten touch av edge när skorna får kika fram.

Berry Pink Tulle Skirt , Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

Berry Pink Tulle Skirt, Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

Väska, The Outnet // Örhängen, Net-a-Porter, // Body, Net-a-porter // Skor, Flattered

Stilrent men ändå spännande. Hur man tolkar en edgy look är upp till var och en, det behöver inte alltid vara den klassiska edgy looken av svart. Här visar vi upp en färgglad, tidlös och vass outfit. Para den till en snygg kjol eller ett par culottebyxor.