Boudoirfotografering I Industriell Miljö

Innehåller reklam för vårt egna varumärke Ellen Marie Bridal


Boudoirfotograferingar är något som verkligen genomgått en utveckling under åren. Från att exklusivt varit något som bruden gjort för sin blivande mans skull, finns det nu många anledningar till varför man vill göra en sådan fotografering. Det kan vara allt från en bröllopsgåva till sin partner eller till sig själv, till att vilja göra något fint tillsammans med den man ska spendera resten av sitt liv med.

Det finns absolut en del som enbart ser nedlåtande och aningen trångsynt på boudoirfotograferingar, men sanningen är ju den att boudoir är helt på ens egna villkor. Det är absolut en myt att det måste vara avklätt och väldigt sensuellt. En grundtanke med konceptet är ju att uppskatta dig för vem du är, och då spelar inga riktlinjer förutom dina egna någon roll.

Dessa boudoirbilder är fotograferat av Anna Johnsson, som den här gången valt att porträttera boudoir med en mystisk ton. Ett intressant koncept att visa upp boudoir på! Här sätter den övergivna industrilokalen känslan tillsammans med mörkret runt om, men som bryts av och mjukas upp lite med hjälp av tyllkjolen - som faktiskt är vår härliga champagnefärgade tyllkjol från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Har ni läsare varit med om en boudoirfotografering någon gång? Hur gick era tankar inför fotograferingen? Boudoir kan vara utanför en del personers comfort zone, det är förståeligt, speciellt om man inte riktigt vet vad man ska förvänta sig. Har ni erfarna läsare några tips till de intresserade förstagångsmodellerna får ni väldigt gärna dela med er i kommentarerna!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vi tackar Anna Johnsson stort för att de fina bilderna, det är alltid lika kul att se våra tyllkjolar i diverse fotograferingar! Är ni läsare sugna på att se fler inlägg med våra tyllkjolar så har vi alla samlade i en kategori här!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration