Designa Din Ring Med Schalins Nya Tjänst RingTailor

- I samarbete med Schalins of Sweden -


Vi har tidigare visat upp fantastiska ringar från Schalins of Sweden, bland annat Förlovnings- och vigselringar från Schalins of Sweden - se några av våra favoritringar samt Ny kollektion av ringar från Schalins of Sweden. Nu är det dags att presentera en ny tjänst som de har lanserat, nämligen RingTailor som ger er möjlighet att designa era egna ringar!

SchalinsofSweden Fairytale

Deras sortiment är otroligt brett och det finns verkligen något för alla smaker. Skulle du däremot inte hitta exakt vad du är ute efter, kan du nu designa din ring helt efter egna önskemål och budget med deras tjänst RingTailor. På Schalins Facebooksida eller på deras Instagram kan du se en video på hur det kan gå till att designa sin ring. Ser så kul och enkelt ut!

Börja med att skapa din grundring där du väljer formen fritt. Om du önskar, pryd sedan din ring med diamanter, antingen som en solitärring, som en alliansring eller en kombination av de båda. Schalins mål är att kunna erbjuda dig precis den ring du vill ha och med RingTailor kan du äntligen ge din vision liv.

RingTailor Schalins of Sweden

Några av deras utvalda återförsäljare har redan denna tjänst i sin butik, så fråga efter RingTailor från Schalins i butikerna och påbörja designen av din unika ring!