Champagnefärgad Tyllkjol I Norrlandsmiljö

Innehåller reklam för det egna varumärket Ellen Marie Bridal


Vi här på Sisters in Law ser oss gärna som ett glatt gäng. Vi tror på att det glada, positiva synsättet är the way to go och fyller våra dagar med det. Med den grunden kan ni föreställa er hur vi blir ännu lite gladare när det trillar in en fotografering med tyllkjolarna från vårt egna märke Ellen Marie Bridal. Och det är precis vad som hänt här! Fotografen Erika Linnea har skapat en underbar bunt med bilder, inspirerade av det härliga Norrland. Och som det Umeåbaserade märke vi är så värmer det våra hjärtan lite extra nu i vintertider!

bröllopsblogg+inspiration

Vi skapade dessa tyllkjolar för att erbjuda ett alternativ till dem som vill bära något annat än vitt på sitt bröllop. Hittills har vi kjolar i allt från champagnenyans och svart till våra senaste tillskott Berry Pink och Sky Blue. Vi är själva, såklart, stora fan av dem och det är så kul att se andra uppskatta dem precis lika mycket. Idag ska få se en stylad fotografering med vår champagnefärgade kjol. Här har den stylats med en mysig, vinröd stickad tröja och ett par robusta vinterkängor. Om man tittar noga kan man till och med se ett par raggsockor sticka fram under all tyll. Det är en skön konstrast mellan elegant och basalt.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vi tycker även att det visar ännu ett alternativ på hur det går att styla en brud inför ett bröllop. Det behöver inte vara antingen eller - det kan lika gärna vara en mix av båda delarna. Det viktigaste är ju ändå att känna sig bekväm i det man har på sig, så länge man gör det så är det ju bara att tuta och köra!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Har du missat att spana in våra tyllkjolar finns en massa inspiration här, men du hittar dem också i vår webbshop tillsammans med mer information.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration