Bröllopsmässor 2019

Januari och februari är bröllopsmässornas månader och här listar vi alla bröllopsmässor vi har hittat runt om i landet! Vet du om någon mässa som inte syns här? Tipsa oss gärna på info@sistersinlaw.se

Fotograf:  Jonas Burman

Fotograf: Jonas Burman

UMEÅ

FEBRUARI

Först vill vi passa på att nämna vår egen bröllopsbrunch som sker den 16 februari i Umeå på Elite Hotel Mimer. Det blir en intim brunch där lokala bröllopsexperter delar med sig av sin expertis och där du bland annat får prova tyllkjolar från Sisters in Laws egna kollektion Ellen Marie Bridal. Läs mer om brunchen här: Bröllopsmässa med Sisters in Law i Umeå den 16 februari.

STOCKHOLM

JANUARI
Bröllopsmässan på Grand Hotel - 23-24 januari

FEBRUARI
Wedding Fair Sthlm - 2 februari
Bröllopsfeber - 23-24 februari

GÖTEBORG

FEBRUARI
Bröllopsfeber - 16-17 februari 2019


MALMÖ

JANUARI
Bröllopsfeber - 26-27 januari 2019


SUNDSVALL

FEBRUARI
Stora fest & bröllopsmässan - 2 februari


ÖREBRO

FEBRUARI
Bröllopsmässan - 23-24 februari